Life

Ce au pățit mai mulți turiști străini când au mers la toaletă în Gara de Nord. Nu le-a venit să creadă: ”Un loc de neuitat…”

Ce li s-a întâmplat călătorilor de peste hotare când au folosit baia din Gara de Nord. Oamenii au rămas cu un gust amar.
06.05.2023 | 10:04
Ce au patit mai multi turisti straini cand au mers la toaleta in Gara de Nord Nu lea venit sa creada Un loc de neuitat
Ce li s-a întâmplat călătorilor de peste hotare când au folosit baia din Gara de Nord. Oamenii au rămas cu un gust amar. Sursa foto. Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce au pățit mai mulți turiști străini când au mers la toaletă în Gara de Nord. Nu le-a venit să creadă. Unii au dezvăluit că este un loc de neuitat, doar că nu într-un sens pozitiv. Recenziile negative pe care le are locul din România.

Ce li s-a întâmplat călătorilor de peste hotare când au folosit baia din Gara de Nord. Oamenii au rămas cu un gust amar

Foarte mulți călători de peste hotare au povestit ce li s-a întâmplat când au folosit baia din Gara de Nord. Oamenii au rămas cu un gust amar din mai multe puncte de vedere. Nu au fost deloc mulțumiți de condiții.

ADVERTISEMENT

Pe TripAdvisor stația are peste 100 de comentarii din partea oamenilor, foarte multe dintre acestea fiind negative. Majoritatea au legătură cu grupurile sanitare despre care turiștii străini susțin că sunt murdare și de evitat.

De asemenea, foarte multe persoane s-au plâns de ușile toaletelor care nu se închid și de faptul că nu există intimitate. Turiștii susțin că cei care fac curățenie în aceste locuri doar ”se prefac” că dau mătura și cu mopul.

ADVERTISEMENT

„Acest loc este de neuitat pentru mine pentru că are cea mai murdară toaletă din lume”, „Dacă puteți, evitați toaletele! Mai întâi trebuie să plătești, apoi doamna îți dă hârtie igienică pentru că nu există hârtie în toalete… și este raționalizată!”

„Am ajuns în Gara de Nord după o călătorie de 16 ore de la Budapesta, trenul a avut întârzieri. Oricum, în ce loc mizerabil am ajuns, murdar fără ajutor din partea nimănui. În cele din urmă am găsit taxiurile pentru a pleca naiba de acolo. 

ADVERTISEMENT

„Nimeni nu vorbește engleza. Trebuie să știi ceva română pentru a afla ce informații vrei. Majoritatea taximetriștilor din afara gării vor să te taxeze dublu”, sunt câteva dintre recenziile lăsate de oameni.

Gara de Nord, un loc neplăcut pentru călătorii din străinătate

Gara de Nord este un loc neplăcut pentru călătorii din străinătate care vorbesc inclusiv despre viteza redusă cu care circulă trenurile din țara noastră. În plus, turiștii le transmit altora să fie atenți la hoții de buzunare.

ADVERTISEMENT

Experiențele în acest sens sunt extrem de neplăcute pentru călătorii străini care ajung pe teritoriul României. Mai mult decât atât, aceștia consideră că toaletele din trenurile sunt mai îngrijite decât cele din interiorul stației de metrou.

ADVERTISEMENT
Tags: