Life

Ce au spus părinții Cleopatrei Stratan despre relația acesteia cu Edward Sanda: “Mama m-a întrebat mai multe”

22.07.2020 | 17:58
Ce au spus parintii Cleopatrei Stratan despre relatia acesteia cu Edward Sanda Mama ma intrebat mai multe
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai noi cuplu monden. Cei doi se cunosc de emultă vreme și au colaborat împreună. Acum, însă, se iubesc și sunt fericiți împreună.

Chiar dacă formează un cuplu de câteva luni bune, Edward și Cleopatra au preferat să-și țină relația doar pentru ei. Până într-o zi, însă, când au recunoscut că se iubesc.

ADVERTISEMENT

După ce au recunoscut și și-au asumat relația de iubire, au apărut reacții de peste tot. Unele pro, altele contra, dar cele care au contat au fost cele venite din partea familiilor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu se mai ascund. Cum au reacționat părinții artistei

Se iubesc de ceva vreme, dar au recunosc recent relația, însă, fanii au bănuit că între Cleopatra și Edward este ceva mai mult decât o simplă colaborare profesională. Mesajele și pozele postate pe rețelele de socializare i-au dat de gol.

ADVERTISEMENT

Acum nu se mai ascund, ba mai mult decât atât, își mărturisesc dragostea cu fiecare ocazie pe care o au. Și părinții artistei au bănuit mai demult că există ceva între ei.

“Amândoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc”, a declarat Cleopatra Stratan într-un interviu recent.

ADVERTISEMENT

Bucurie a fost și pentru mama lui Edward: “Mama a zis că în sfârșit am găsit fata care îmi trebuie mie”, a spus artistul.

La sfârșitul anului trecut, cei doi artiști și-au luat inima-n dinți și au recunoscut că se iubesc. Relația lor s-a construit treptat, dar sigur, după ce au început să colaboreze pe plan muzical.

ADVERTISEMENT