Life

Ce avere are Sebastian Dobrincu, milionar la doar 24 de ani: “Mereu am teama că aș pierde ceea ce am”

Ce avere are Sebastian Dobrincu, milionar la numai 24 de ani. Tânărul a dat lovitura în SUA încă de la o vârstă fragedă.
04.08.2023 | 10:01
Ce avere are Sebastian Dobrincu milionar la doar 24 de ani Mereu am teama ca as pierde ceea ce am
Sebastian Dobrincu, dezvăluiri despre averea sa. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu are o avere impresionantă, fiind milionar la doar 24 de ani. A muncit încă de la o vârstă fragedă pentru ca visul său să devină realitate.

Sebastian Dobrincu, avere impresionantă la 24 de ani. Tânărul este milionar în SUA

La doar 24 de ani, Sebastian Dobrincu este milionar în SUA, acolo unde a dat lovitura. A creat mai multe softuri, iar acestea i-au adus milioane de dolari în cont.

ADVERTISEMENT

În 2009, la doar 11 ani, a intrat în lumea software-ului, iar la 17 ani a ajuns în SUA, unde și-a pus ideile în aplicare și a dezvoltat mai multe afaceri de succes. A fost pasionat de tehnologie și programare încă din copilărie.

Fostul jurat de la Imperiul Leilor este fondatorul Storyheap. Platforma se află printre cele mai importante pe piața de digital marketing. În portofoliul firmei sunt clienți precum Selena Gomez, Universal Music, Hulu, Tumblr sau Shake Shack.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a strâns milioane de euro de-a lungul timpului, dar recunoaște că se teme să nu-și piardă averea. În plus, milionarul se întreabă dacă nu cumva este prea “zgârcit” cu anumite lucruri.

“Cred că e o traumă de-a mea interioară, acolo, nu știu de la ce se trage, dar mereu am teama asta că aș pierde ceea ce am. Și uneori mă întreb dacă nu sunt zgârcit, poate că fac treaba asta, că sunt prea strâns la pungă.

ADVERTISEMENT

Am în spatele minții acolo undeva gândul că aș pierde tot, poate pentru că nici nu pun așa mare preț pe bani, să stau cu gândul la ei și nu stau să îi număr zilnic, să văd ce fac cu ei”, a declarat el pentru Playtech.

Sebastian Dobrincu: “Mi-ar fi imposibil în viața asta să cheltui câți bani am făcut”

Deși știe că nu i-ar ajunge o viață să cheltuie toți banii pe care i-a făcut, tânărul milionar are acea teamă că ar putea pierde tot. Nu știe de ce are astfel de gânduri, din moment ce știe că își poate permite orice.

ADVERTISEMENT

“Realizez că mi-ar fi imposibil în viața asta să cheltui câți bani am făcut și nu există posibilitatea să ajung să mor de foame, Doamne ajută, dar am gândul ăsta în mod ciudat, să știi, că aș sărăci.

Știu că e poate greu de explicat și mie, dar am cumva trauma asta undeva, s-a tras de undeva, nu știu de unde”, a mai spus el pentru sursa citată.

Tânărul a început să facă bani de la o vârstă fragedă. Acest lucru l-a ajutat să fie mai responsabil în ceea ce privește finanțele. “Am început să fac bani foarte devreme în viață, treaba asta m-a și responsabilizat și mi-a oferit poate și o altă perspectivă asupra banilor”, a adăugat el.

De asemenea, fostul concurent de la Survivor România 2023 a mai spus că îl interesează mai mult lucrurile mici în viață. Acesta nu încearcă să caute fericirea în bunurile materiale pe care le deține.

Visul lui Sebastian Dobrincu a fost să nu mai aibă grija zilei de mâine, care s-a și îndeplinit. În plus, țelurile sale în viață nu includ să-și cumpere case sau anumite mașini.

Sebastian Dobrincu a recunoscut că și-a cumpărat diverse lucruri, dar i-au adus fericire doar pe moment. Din acest motiv, tânărul se bucură de lucrurile importante din viață.

ADVERTISEMENT