Life

Cu ce se ocupă Sebastian Dobrincu după ce a renunțat la Imperiul Leilor: ”Multă muncă vara asta”

Sebastian Dobrincu, dezvăluiri despre noua sa viață de când a renunțat la Imperiul leilor. Cu ce se ocupă tânărul antreprenor acum?
14.07.2023 | 14:07
Cu ce se ocupa Sebastian Dobrincu dupa ce a renuntat la Imperiul Leilor Multa munca vara asta
Cu cine a fost înlocuit Sebastian Dobrincu, la Imperiul Leilor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu nu mai este jurat la emisiunea ”Imperiul Leilor”, de pe Protv, și mulți admiratori ai tânărului milionar sunt curioși ce face în prezent. Acesta a oferit de curând detalii despre noua sa viață profesională. Va munci foarte mult în această vară.

Sebastian Dobrincu, detalii despre cariera sa, după ce a renunțat la Imperiul Leilor

La doar 24 de ani, Sebastian Dobrincu are o viață pe care unii o ating mai târziu sau niciodată. Se bucură de succes pe partea de antreprenoriat și de o situație financiară prosperă. A atras atenția publică pe când avea 20 de ani, deoarece a câștigat la această vârstă un milion de euro prin înființarea unei platforme de marketing digital.

ADVERTISEMENT

În continuare, Sebastian Dobrincu se dedică lumii digitale. Odată cu plecarea de pe scaunul de jurat de la Imperiul Leilor, a început crearea unei noi companii în domeniul inteligenței artificiale. Ca totul să iasă impecabil, Sebastian își dedică mare parte din timp.

Nu se plânge, însă, de munca depusă, căci face totul cu plăcere și își cunoaște foarte bine obiectivele. Este conștient că în urma efortului, vor apărea rezultatele pe care și le-a propus. De altfel, nu are planuri de vacanță, pentru această vară.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu se ghidează după principiul că este tânăr și că acum este bine să-și pună o bază pentru viitorul care-l așteaptă. Antreprenorul spune că nu este adeptul multor petreceri, munca fiind cea care-i aduce satisfacția de care are nevoie

”Viața mea personală și profesională o să fie cam una și aceeași: foarte ocupată. Am început o companie nouă în domeniul de inteligență artificială, care îmi mănâncă și zilele, și nopțile, așa, din păcate, o să învăț și vara asta, însă mă consolez cu gândul că sunt tânăr și am timp să petrec mai încolo în viață și că acum bat fierul cât e cald. 

ADVERTISEMENT

Și nici nu sunt genul foarte petrecăreț, îți spun sincer, îmi place atât de mult munca pe care o fac și după principiul acesta m-am ghidat toată viața să nu simt o zi că muncesc, încât nici nu pot să mă plâng că vai, nu am luat vacanțe, vai, nu am luat o pauză, deci multă muncă vara asta” , a declarat Sebastian Dobrincu pentru impact.ro

Sebastian Dobrincu a fost de mic fan al tehnologiei. A învățat de unul singur programarea, iar în 2009, la doar 11 ani, a intrat în lumea software-ului. La vârsta de 17 ani se muta în Statele Unite ale Americii. Pe plan personal, tânărul are o relație cu artista Ioana Ignat.

ADVERTISEMENT

Cu cine a fost înlocuit Sebastian Dobrincu

Locul de jurat al lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, a fost ocupat de un investitor în domeniul afacerilor imobiliare și în domeniul tehnologiei. Fotbalistul Răzvan Raț. Între timp, filmările pentru noul sezon de la Imperiul Leilor au început și se vor difuza în această vară.

ADVERTISEMENT