Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce buget salarial are UTA Arad: “Asta e suma totală!”

UTA Arad se luptă să se salveze de la retrogradare. Echipa antrenată de Mircea Rednic este pe locul 14 în clasament, la 3 puncte în fața celor de la Dinamo.
29.10.2023 | 20:24
Ce buget salarial are UTA Arad Asta e suma totala
UTA Arad este nevoita sa se descurce cu un buget modest. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fără un buget mare, dar cu un stadion frumos, UTA se luptă să rămână în Superligă. Remiza scoasă pe terenul Farului le dă speranțe arădenilor, care ajung astfel la 5 partide fără înfrângere în campionat. Trupa lui Rednic o ia pe urmele Oțelului. Ultimele 5 partide au fost toate terminate la egalitate.

UTA are 5 egaluri în ultimele 5 meciuri

“Ca buget de salarii pe unde vă încadrați lunar domnul Meszar? Rezultatele cred că sunt sub așteptări la eforturile pe care le faceți și la nivelul băncii tehnice și la nivelul lotului de jucători”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Dar, așa cum spuneți dumneavoastră, trebuie să ținem cont că e vorba de o echipă nouă și indiferent cât ai plăti sau ce buget salarial ai avea, nu poți obține rezultate de pe o săptămână pe alta.

Bugetul salarial este undeva în jurul sumei de 200.000, cu tot cu staff-ul tehnic și includem și taxele. Domnul Apostu se ocupă pe partea de impresiariat. S-a ocupat, se ocupă, are jucătorii vechi și anul acesta doi jucători am luat prin filiera lui”, a spus Alexandru Meszar.

ADVERTISEMENT

“Din ce îmi spuneți dumneavoastră mă gândesc că veți avea răbdare până în iarnă cu domnul Rednic pentru că este o echipă noua așa cum ați spus și dumneavoastră”, a spus Robert Niță.

Mircea Rednic este omul pus de conducere pentru a o ține pe UTA în Superligă. În vârstă de 61 de ani, Rednic antrenează la Arad din aprilie și a reușit să strângă pe banca echipei 12 puncte în 13 partide. În următorul meci, UTA va merge pe terenul celor de la FCU Craiova.

ADVERTISEMENT

 200.000 de euro este bugetul de salarii la UTA

“Indiferent de antrenorul care a fost la UTA, răbdarea a existat. Deci schimbările pe care le-am făcut pe parcurs au fost făcute doar atunci când a fost aproape obligatoriu să facem modificări.

Când nu s-a mai putut, sau chiar atunci când antrenorul renunța din cauza presiunii rezultatelor. Asta nu înseamnă că pierdem un meci, două sau trei și schimbăm antrenorul. Nu poți construi nimic dacă nu ai timp pentru construcție.

ADVERTISEMENT

Nu am intervenit în scandalul dintre Rednic și Apostu. Nu mă bucur de aceste discuții. Vorbește-se despre două personalități, dar nu am intervenit și nici nu vreau să discut despre asta. Situația s-a ameliorat acum, lucrurile s-au liniștit.

Problema apare atunci când cineva își depășește atribuțiile. Antrenorul trebuie să antreneze, impresarul trebuie să-și facă treaba de impresar. Eu nu mă bag în antrenorat și arbitraj, pentru că nu e locul meu acolo. Apostu are doi jucători noi veniți, și dintre cei vechi cred că tot doi”, a spus Alexandru Meszar.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea este în direct și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

UTA se descurca cu un buget redus

 

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor...
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor face digital
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților