Life

Ce cadou i-au făcut Smiley și Gina Pistol fiicei lor, după botez. Are o mare însemnătate

Gina Pistol și Smiley i-au făcut un cadou plin de semnificații fiicei lor, după botez.
27.06.2021 | 11:33
Ce cadou iau facut Smiley si Gina Pistol fiicei lor dupa botez Are o mare insemnatate
Ce cadou i-au făcut Smiley și Gina Pistol fiicei lor, după botez. Are o mare însemnătate. Sursa foto: Colak Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol i-au făcut fiicei lor primul cadou, imediat după ce aceasta a fost botezată. Cei doi nu au ales un lucru prea scump, ci ceva plin de însemnătate.

Ce cadou i-au făcut Smiley și Gina Pistol lui Josephine

Părinții lui Josephine au ales să îi dăruiască un cadou plin de semnificații, atât pentru ei, cât și pentru ea. După cum le cunoaștem deja stilul, ei nu au pus accent pe cât de scump este cadoul.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol i-au cumpărat fiicei lor un tablou cu harta astrală din ziua în care s-a născut, precum și la ora la care aceasta a venit pe lume, moment în care ei au simțit bucuria de a deveni părinți pentru prima dată.

Numele fetiței este scris pe harta stelară, alături de niște versuri, prin care părinții ei îi spun cât o iubesc. De altfel, acestea sunt niște versuri dintr-o melodie a lui Smiley, compusă special pentru Josephine.

ADVERTISEMENT

“Ai adus Soarele cu tine,

Pentru noi e răsărit,

Ne-ai arătat că până acum,

Noi nu am mai iubit,

Pe nimeni…Pe nimeni până la tine.”

Smiley și Gina Pistol, în culmea fericirii că au devenit părinți. Ei și-au botezat fetița de curând

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița de curând. Proaspăta mămică declara că a fost foarte emoționată și chiar a plâns pe tot parcursul slujbei de la biserică.

„Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte”, a spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

După nașterea fetiței lor, Smiley a publicat un mesaj în care anunța cât de fericit este că este tată pentru prima dată și a numit venirea pe lume a lui Josephine drept cea mai frumosă poveste.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: . Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa nostră este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfectă.

ADVERTISEMENT

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă”, a transmis Smiley, pe Facebook.

ADVERTISEMENT