Life

Ce carieră vrea să urmeze fiica Ralucăi Moianu. Mara are planuri mărețe cu viitorul ei

Ce carieră vrea să urmeze fiica Ralucăi Moianu. De ce refuză Mara să îi calce pe urme mamei sale și ce domeniu vrea să studieze.
18.01.2023 | 16:04
Ce cariera vrea sa urmeze fiica Ralucai Moianu Mara are planuri marete cu viitorul ei
Ce carieră vrea să urmeze fiica Ralucăi Moianu. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Raluca Moianu încă suferă după piederea soțului său, care s-a stins de cancer acum mai mulți ani. Totuși, vedeta are motive zilnice de fericire datorită fiicei sale, pe nume Mara. Iată ce carieră vrea să urmeze aceasta.

Ce carieră vrea să urmeze fiica Ralucăi Moianu. Mara are planuri mărețe

Raluca Moianu încă simte durerea pierderii lui Marius Ancuţa, unul dintre cei mai faimoși comentatori sportivi români. Acesta a murit în anul 2018, lăsându-le singure pe fiica și soția lui, care îi duc dorul și acum.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că și fiica ei îi simte lipsa tatălui, dar viața merge înainte și Mara, acum în vârstă de 18 ani, încearcă să se concentreze pe studiu.

De altfel, tânăra de 18 ani are planuri mari cu viitorul său, căci vrea să devină magistrat și studiază temeinic pentru a intra la Facultatea de Drept.

ADVERTISEMENT

„Mara vrea să se înscrie la Drept, să se facă magistrat. Termină liceul anul acesta. Studiază la Caragiale, la matematică-informatică. Și învață gramatică, economie… pentru Facultatea de Drept”, a spus aceasta, pentru Viva!

Mara Ancuța nu vrea să plece din țară la studii

O altă veste care a bucurat-o foarte mult pe Raluca Moianu a fost că fiica sa nu vrea să plece din țară la studii, astfel că se vor vedea în continuare foarte des.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fiica Ralucăi Moianu și a lui Marius Ancuța știe foarte bine ce vrea de la viață, după cum mărturisește mama ei, care a dezvăluit și că fiica ei este mai organizată decât ea.

Dar Mara nu vrea în niciun caz să apară în lumina reflectoarelor, pentru că spune că a fost destulă expunere în viața ei datorită statutului de vedetă al mamei și tatălui său, ambii jurnaliști cunoscuți.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă în care, ca să își dezvolte abilitățile de comunicare, am dus-o la Școala de televiziune Junior. Era unul dintre copiii cei mai buni. Probabil, a moștenit din familie partea aceasta.

Dar mi-a spus că sub nicio formă nu își dorește să fie sub lumina reflectoarelor, iar eu îi respect această dorință a ei. Dacă nu vrea, nu insist. Le-am spus tuturor celor care lucrează la emisiuni acest lucru”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: