Life

Ce decizie a luat fiica Ralucăi Moianu la 17 ani: „Până la urmă eu nu trăiesc viața ei, sunt alegerile ei”

Ce decizie a luat fiica Ralucăi Moianu la 17 ani. Fosta prezentatoare de televiziune a explicat ce vrea să facă adolescenta.
23.11.2022 | 18:28
Ce decizie a luat fiica Ralucai Moianu la 17 ani Pana la urma eu nu traiesc viata ei sunt alegerile ei
Ce decizie a luat fiica Ralucăi Moianu la 17 ani. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ce decizie a luat fiica Ralucăi Moianu la vârsta de 17 ani. Mama ei spune că este de acord cu alegerile fiicei sale pentru că are propria ei viață și propriile alegeri.

Ce decizie a luat fiica Ralucăi Moianu la 17 ani

Fiica Ralucăi Moianu cu Marius Ancuța a împlinit 17 ani și a luat o decizie care o face mândră pe mama sa. Fosta prezentatoare de televiziune spune că Mara învață foarte bine pentru a merge la Facultatea de Drept.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă eu nu trăiesc viața ei, sunt alegerile ei și eu trebuie doar să-i fiu alături, să o sprijin, nu am de ce să mă amestec într-un fel”, a spus Raluca Moianu pentru Ego.

Mai mult, Raluca Moianu este în culmea fericirii pentru că o va avea aproape pe fata ei, deoarece Mara nu vrea să plece în afara țării la studii, ci va merge la Universitatea din București.

ADVERTISEMENT

Tânăra deja învață pentru admiterea la facultate și mama ei este extrem de mândră de ea, mai ales pentru că vrea să intre la buget și să nu mai plătească vreo taxă în plus.

Fiica Ralucăi Moianu învață pentru facultate

Raluca Moianu a mai spus că fiica ei trebuie să învețe să trăiască cu alegerile pe care le face.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a mai spus că nu este genul de părinte care să trăiască prin intermediul fiicei sale dorințele  neîmplinite din tinerețe, ci vrea doar ca Mara să decidă singură ce vrea să faci și fosta vedetă TV să îi fie aproape la fiecare pas.

„Nu vrea să plece. Eu sunt foarte fericită, dar sigur că, dacă ar fi vrut să plece, eu aș fi făcut orice efort ca ea să plece. Eu o susțin în tot ce își dorește.

ADVERTISEMENT

 Fiica mea nu este mondenă, nu vrea să apară. Vrea să facă Drept. Deocamdată învață de rupe și sper să intre la „buget”, așa visez eu”, a spus Raluca Moianu pentru Ego.

ADVERTISEMENT
Tags: