Sport

Ce cifră de afaceri are Rapidul! Dan Şucu: “Despre ce corporaţie vorbim?”

Rapid se bucură de un management profesionist odată cu venirea lui Dan Șucu la echipă. Echipa din Giulești punctează la capitolul organizare, însă este departe de a se putea numi o corporație a fotbalului.
03.10.2023 | 14:18
Ce cifra de afaceri are Rapidul Dan Sucu Despre ce corporatie vorbim
“CAPITALIST sau CORPORATIST” Cum a raspuns Dan Sucu Ce CIFRA DE AFACERI are Rapid. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid este neînvinsă în Liga I în ultimele 5 etape. Echipa lui Bergodi a demonstrat o formă ascendentă în ultimele etape, iar speranțele la titlu au crescut în rândul giuleștenilor. Forma bună a echipei pornește de la patronat. Șucu conduce Rapidul la cele mai înalte standarde.

Rapid se bucură de o organizare profesionistă

“Eu, din punctul meu de vedere, consider că, ceea ce încercăm să introducem la Rapid este atitudinea antreprenorială. Asumare de responsabilitate și posibilitatea de a reuși să ajungi la rezultatul respectiv.

ADVERTISEMENT

Dar prin ordine, prin modul corect și coerent de a conduce. Ideea de corporație e o idee dificilă. Discutăm la Rapid de o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, despre ce corporație vorbim?

La corporație cifra depășește 100 de milioane de euro. La noi discutăm despre o organizare simplă. Nu există variantă prin care, cel puțin la început, dar nu numai la început, nu există variantă de delagare fără controlul delegării”, a declarat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Rapid vrea să câștige titlul în acest an

Forma arătată de Rapid se vede și în clasament. Echipa lui Bergodi este pe locul 4 cu 19 puncte în 11 partide. Pentru giuleșteni, urmează meciul de pe teren propriu contra celor de la Poli Iași. În ultima etapă, Rapid a scos doar un egal în deplasarea de la Sibiu, scor 1-1.

“Aici nu avem ce discuta. Nu se pune problema ca în anul 2023 o persoană, mintea unuia e mai puternică ca la 20-30, e fără sens. Trebuie să ai o problemă la cap să te gândești la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Dar într-o zonă preponderentă în care informația este esențială, posibilitatea de a avea interesul a cel puțin 20 de oameni, care să fie coordonat, aliniat și să meargă într-o anumită direcție, se poate face ușor.

Și asta e ceea ce încerc la Rapid. Încer să găsesc oameni competenți, am găsit deja oameni competenți. Cărora să le deleg o anumită zonă din conducerea Rapidului, iar fiecare să raporteze ce a făcut sau ce are de făcut”, a declarat Dan Șucu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Emisiunea SUFLET DE RAPIDIST este în direct și exclusiv, marți, de la ora 13.30, doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.  Premiera emisiunii va putea fi urmărită joi, de la 10:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Cifra de afaceri a Rapidului

 

ADVERTISEMENT