Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Este Rapid avantajată de arbitri? Răspunsul lui Balaj are legătură cu FCSB!

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre subiectul „Rapid ajutată de arbitri” și nu a ratat prilejul de a înțepa din nou pe rivala la titlu FCSB.
02.10.2023 | 17:26
Este Rapid avantajata de arbitri Raspunsul lui Balaj are legatura cu FCSB
Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, nu a ratat ocazia să le înțepe pe rivalele FCSB și Rapid din cauza arbitrajelor. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a făcut 1-1 în deplasare cu Hermannstadt în etapa 11 din SuperLiga, dar gazdele au reclamat neacordarea unei lovituri de pedeapsă în prelungirile partidei, când Braun și Pănoiu l-au strivit pur și simplu în careu pe Oroian. Arbitrul Szabolcs Kovacs a lăsat jocul să continue, ceea ce a stârnit reacții virulente în tabăra sibienilor.

Cristi Balaj răspunde la întrebarea dacă „Rapidul e ajutată de arbitri” și înțeapă rivala FCSB

Faza petrecută în minutul 90+6 a meciului de la Sibiu a alimentat teoria conspirației, că formația giuleșteană ar fi favorizată de arbitri în acest campionat. Despre ea a vorbit și Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, echipă care nu are amintiri prea plăcute cu giuleștenii în ceea ce privește arbitrajul.

ADVERTISEMENT

„Cristi, te întreb direct, frontal… Ți se pare că Rapidul este avantajată de arbitri în acest început de sezon?”, și-a început moderatorul Horia Ivanovici dialogul cu Cristi Balaj la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Răspunsul oficialului clujean a fost însă unul surprinzător, pentru că acesta a deviat oarecum de la subiect și și-a îndreptat tirul spre FCSB, altă rivală la titlu: „Mi se parere că și FCSB-ul e avantajată. Au câștigat două jocuri cu 1-0 din lovituri de pedeapsă, din punctul meu de vedere, acordate eronat. Și nu e numai opinia mea… A fost chiar și a lui Kyros Vassaras”.

ADVERTISEMENT

„Și Rapidul e avantajată de arbitri, după părerea ta? Apropos de partida de la Sibiu…”, a continuat Horia Ivanovici discuția pe tema arbitrajelor pro Rapid, iar răspunsul lui Balaj a fost unul care lasă de înțeles că există un ușor ajutor primit de giuleșteni.

„După partida de la Sibiu și meciul cu noi… Au fost greșeli în favoarea lor. Fără a-i acuza însă pe rapidiști, pentru că după cum au jucat cu noi în repriza a doua spun că au meritat să câștige. Trebuie să fim fair-play.

ADVERTISEMENT

Dar în momentul în care arbitrul scoate mingea din poartă… Una e un penalty acordat eronat, poți să-l și ratezi, poți să greșești la penalty… Dar în momentul în care o echipă înscrie un gol și arbitrii din cabina VAR fac eforturi ca să anuleze decizia arbitrilor din teren…”, a răspuns Cristi Balaj la dilema „E Rapid ajutată de arbitri?”.

Cristi Balaj, despre arbitrajul de la CFR Cluj – FC U Craiova: „Am fi fost târâți în niște articole…”

Oficialul clujean a vorbit și despre partida echipei pe care o conduce împotriva lui FC U Craiova, câștigată cu 2-0, și reclamă neeliminarea lui Baeten, care a fost iertat de un al doilea cartonaș galben pentru un fault dur în prima repriză: „Aseară dacă s-ar fi întâmplat să fie acea forfecare făcută de un jucător de la CFR Cluj, care avea un cartonaș galben…”

ADVERTISEMENT

„Să traducem oamenilor… Baeten, care avea deja un galben, face forfecare în minutul 35…”, a explicat Horia Ivanovici faza la care face referire Cristi Balaj.

„Care era singurul jucător cu cartonaș galben de pe teren… Deci nu aveai cum să-l confunzi, mai avea și codița aceea. Deci nu aveai cum să-l confunzi, mai ales că avea și cartonaș galben.

Dacă un jucător de la CFR Cluj care avea un cartonaș galben ar fi făcut un asemenea tackling, asemenea forfecare, cu un picior deaspura genunchiului și cu celălalt din spate lovește fără intenția de a juca mingea, pentru că mingea era în altă parte… Mai oprești și jocul, ca să i se dea îngrijiri medicale și să nu fie eliminat… Doamne ce scandal ar fi fost astăzi.

I se citea pe buze chiar dacă stătea cu spatele la camere. Veneau cu articole prin presă, «La cum i s-au mișcat urechile, arbitrul a spus că piciorul mișcă, e întreg… Nu ai cum să-i dai cartonaș!». Noi eram târâți acum în niște articole greu de imaginat”, a încheiat președintele lui CFR Cluj.

Vreți să fiți la curent cu cele mai noi și mai tari știri din sportul românesc? Nimic mai simplu: urmăriți în direct emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO. Dacă ați ratat-o, aveți ocazia să vizionați premiera, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

CFR Cluj, ACUZE SOC: “Arbitrul Popa e SUPORTER RAPIDIST”

ADVERTISEMENT