Life

Ce consumă în fiecare dimineață Sofia Vicoveanca: ”Eu merg pe minuturi”

Ce băutură bea zilnic Sofia Vicoveanca. Cântăreața de muzică populară are un meniu sănătos, cu preparate culinare rapide.
14.03.2023 | 23:45
Ce consuma in fiecare dimineata Sofia Vicoveanca Eu merg pe minuturi
Ce băutură bea zilnic Sofia Vicoveanca. Cântăreața de muzică populară are un meniu sănătos. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ce consumă în fiecare dimineață interpreta de 81 de ani. Vedeta recunoaște că merge de o perioadă destul de lungă pe minuturi și că nu mai gătește ca odinioară, deși nepoatelor sale le mai pregătește câte o ciorbă acră.

Ce băutură bea zilnic Sofia Vicoveanca. Cântăreața de muzică populară are un meniu sănătos

Sofia Vicoveanca bea zilnic o băutură energizantă. Cântăreața de muzică populară are un meniu sănătos din care nu lipsesc legumele proaspete din care realizează imediat ce se trezește un suc plin de nutrienți și vitamine.

ADVERTISEMENT

Vedeta adoră salatele, brânza și ouăle, precizând că seara nu mai ia masa. Solista de 81 de ani nu consumă cafea și nici alcool. De asemenea, evită sucurile acidulate care îi pot afecta vocea cu care și-a construit o carieră de succes.

„Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănânc brânză, ouă.

ADVERTISEMENT

Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri.

Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță.

ADVERTISEMENT

Nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca pentru publicația evz.ro.

Sofia Vicoveanca, artista care se ferește de regim

Sofia Vicoveanca este una dintre puținele artistele din țara noastră care se ferește de regim. Cântăreața de muzică populară spune că nu a ținut niciodată dietă, ci dimpotrivă mereu a trebuit să mențină o greutate constantă.

ADVERTISEMENT

Nu face excepție de la nimic când vine vorba de sărbătorile de peste an și nu are nicio teamă legat de îngrășat. Solista, supranumită privighetoarea cântecului bucovinean, susține că seamănă cu tatăl său din punct de vedere al metabolismului.

ADVERTISEMENT
Tags: