Life

Ce conțin, de fapt, crenvurştii Pilos de la Lidl. Mulți români îi oferă copiilor

Ce ingrediente conțin faimoșii crenvurști de la Pilos, comercializați de Lidl. Motivul pentru care, de acum încolo, ar fi bine să citești eticheta produsului.
03.02.2024 | 16:07
Ce contin de fapt crenvurstii Pilos de la Lidl Multi romani ii ofera copiilor
Câtă carne conțin crenvurștii de la Pilos, comercializați de Lidl. Sursa foto: Freepik, lidl.ro
ADVERTISEMENT

Lidl este unul dintre supermarketurile care pregătește mereu oferte pentru clienți. Celor care merg constant la cumpărături aproape că le este imposibil să reziste prețurilor avantajoase de la raft. Unul dintre cele mai faimoase produse de la Lidl sunt crenvurștii Pilos. Deși mulți îi pun pe masă, puțini sunt cei care știu ce conțin.

Tu știi ce conțin, de fapt, crenvurștii de la Lidl

Românii sunt clienți fideli ai magazinelor Lidl. Cei care merg frecvent în astfel de supermarketuri sunt familiarizați cu toate produsele, în special, cu cele care sunt prezente mereu la raft.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai populare produse de la Lidl sunt crenvurștii de la Pilos. Pilos este unul dintre brandurile care i-a cucerit pe români datorită calității produselor, mai ales atunci când vine vorba de lactate. Însă, nici produsele din carne nu stau rău la acest capitol.

Crenvurștii de la Pilos sunt foarte buni și versatili, iar cei care aleg să pregătească hotdog cu ajutorul lor nu vor da greș. Însă, câți dintre cei care pun un astfel de produs în coșul de cumpărături, știu ce conține, de fapt, acesta?

ADVERTISEMENT

Ei bine, potrivit rețetei clasice și general valabile, crenvurștii trebuie să conțină un procent cuprins între 94 și 99% carne. Rețeta poate varia în funcție de producător, dar și de tipul de crenvurști.

Specialiștii recomandă citirea etichetelor produselor înainte de a le cumpăra

De obicei, carnea folosită la prepararea crenvurștilor provine de la părțile animalului, după ce au fost selectate cele mai bune bucăți. Fie că este vorba de crenvurști de pui sau porc, animalele sunt mereu crescute în ferme, în cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT

Crenvurștii de la Lidl pe care mulți îi cumpără și care aparțin unui alt brand, marcă proprie, Pikok au un conținut mai scăzut de carne. Însă, chiar și așa, sunt pe placul multor români care aleg să îi pună pe masă.

Pe eticheta lor este precizat faptul că este un produs preparat cu 90% carne de porc sau 94% carne de pui. Însă, pentru că sunt destul de gustoși, producătorul recomandă a fi consumați la masa de prânz, alături de o garnitură.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, celebrii crenvurști Pilos comercializați la Lidl au un conținut de carne de 70% sau 80%. De obicei, acest procent nu este unul ”bătut în cuie”, ci poate varia. În funcție de tipul de crenvurști și de tipul de cârnați, carnea din compoziție poate să difere.

Tocmai de aceea, specialiștii recomandă consultarea cu atenție a fiecărei etichete atunci când mergem la cumpărături. Nu este exclus ca, de ce mai multe ori, să avem surprize atunci când vedem ce conțin produsele noastre preferate.

ADVERTISEMENT
Tags: