Life

Ce conține, de fapt, bulionul de la Olympia. Sute de mii de români îl preferă și îl folosesc în ciorbă

Ce are în compoziția sa, în realitate, bulionul de la Olympia. Mulți români îl achiziționează și îl adaugă în diverse supe.
27.01.2024 | 16:00
Ce contine de fapt bulionul de la Olympia Sute de mii de romani il prefera si il folosesc in ciorba
Ce are în compoziția sa, în realitate, bulionul de la Olympia. Mulți români îl achiziționează și îl adaugă în diverse supe. Sursa foto: pravaliamofturi.ro / Pinterest.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce conține, de fapt, bulionul de la Olympia. Sute de mii de români îl preferă și îl folosesc în ciorbă și alte preparate culinare tradiționale. Produsul se poate cumpăra din toate magazinele și supermarketurile din țară.

Ce are în compoziția sa, în realitate, bulionul de la Olympia. Mulți români îl achiziționează și îl adaugă în diverse supe

Ce are în compoziția sa, în realitate, bulionul de la Olympia. Mulți români îl achiziționează și îl adaugă în diverse supe, de la cea de perișoare până la cea de pui sau vită. Alimentul este la mare căutare în rândul gospodinelor.

ADVERTISEMENT

În general, produsul se prepară de foarte multe femei în timpul verii, din roșii proaspete și un praf de sare. Cel din comerț are alte ingrediente, motiv pentru care clienții trebuie să fie extrem de atenți atunci când fac cumpărăturile.

Marca Olympia este un brand românesc care folosește pentru borcanele de bulion un concentrat de tomate cu adaos de sare iodată. Mai exact, este vorba de un procent de 1,5% din compoziția sa. Produsul este pasteurizat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, substanța uscată solubilă are un procentaj de 18%. Când vine vorba de valorile nutriționale specialiștii transmit că bulionul de la Olympia are 56,8 kcal la 100 de grame și 1,6 grame de proteine.

Asociația Pro Consumatori (APC) le transmite de fiecare dată clienților români să citească eticheta bulionului pentru a vedea care sunt ingredientele pe care le conține, dar și pentru a le evita pe cele nesănătoase.

ADVERTISEMENT

Cele mai vândute produse de la Olympia

Olympia are una dintre cele mai mari și mai vechi fabrici din România. Aceasta este construită în Tecuci. Firma produce peste 150 de produse sub diverse mărci, printre care se numără Winmark, Clever, Tip, Rio Bucovina, Grande Familia, Master Fresh, Giani și Golden Line.

Compania scoate pe piață foarte multe produse care se folosesc în bucătăria tradițională românească și nu numai. Cele mai vândute alimente, care se găsesc pe rafturile magazinelor, sunt pe lângă bulionul de roșii, ardeii capia copți și feliați, maioneza cu muștar și ketchupul iute.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, cele mai recent scoate la vânzare sunt sosul de maioneză și ketchupul picant și dulce. Mai mult decât atât, cele mai bine cotate produse de la această marcă sunt salata de sfeclă roșie cuburi, zacusca de vinete coapte și zacusca muntenească.

ADVERTISEMENT