Life

Ce crede Florin Călinescu despre filmele românești Teambuilding, Taximetriști și Romina VTM: „Cred că mă apuc de scris scenarii”

Care este părerea lui Florin Călinescu despre filmele românești Teambuilding, Taximetriști și Romina VTM, lansate în ultima perioadă.
02.02.2023 | 07:31
Ce crede Florin Calinescu despre filmele romanesti Teambuilding Taximetristi si Romina VTM Cred ca ma apuc de scris scenarii
Părerea lui Florin Călinescu despre Teambuilding, Taximetriști și Romina VTM Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu și-a spus părerea despre filmele românești lansate în ultima perioadă. Iată ce crede actorul despre Teambuilding, Taximetriști și Romina VTM.

Părerea lui Florin Călinescu despre Teambuilding, Taximetriști și Romina VTM

Florin Călinescu are toate laudele pentru filmele românești Teambuilding, Taximetriști și Romina VTM, pentru că au reușit să ducă lumea la cinema.

ADVERTISEMENT

Dar cel mai important aspect pe care îl apreciază fostul jurat de la Românii au talent este acela că producătorii filmelor și-au pus proprii bani la bătaie pentru că au avut încredere în succesul lor și au muncit pentru ca filmele să vadă lumina din cinematograf iar oamenii să se bucure de ele.

„Toate aceste producții sunt necesare, de la Teambuilding la Romina, la Taximetriști, pentru că duc lumea acolo, la cinematograf. Și pentru asta, jos pălăria.

ADVERTISEMENT

Mai sunt importante pentru că și-au pus bănuții lor în joc, nu CNC, nu pile, nu șmecherii, nu jurii aranjate. Respectul meu pentru oamenii care-și pun banii lor, care-și fac filmele pe munca lor, pe timpul lor” , a spus fostul jurat de la „Românii au talent” în podcastul lui George Buhnici.

Florin Călinescu este inspirat de o nouă carieră: vrea să scrie scenarii

Dar filmele Teambuilding, Taximetriști și Romina VTM nu au stârnit doar laudele lui Florin Călinescu, ci și o dorință de a începe un nou job și acela de a scrie scenarii.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat a decis să renunțe la televiziune și se îndreaptă spre o altă zonă, cea a creativității. Mai mult, Florin Călinescu se gândește și să se apuce de crearea de conținut și să posteze clipuri pe Youtube și Tiktok.

„Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește… Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT