Life

Ce cremă de față e bine să folosești dacă ai între 20 și 30 de ani. Greșeala pe care multe persoane o fac

Tu știi ce cremă de față e bine să folosești dacă ai între 20 și 30 de ani? Multe persoane fac o greșeală frecventă, fără să își dea seama.
11.04.2024 | 08:36
Ce crema de fata e bine sa folosesti daca ai intre 20 si 30 de ani Greseala pe care multe persoane o fac
Ce cremă de față e bine să folosești dacă ai între 20 și 30 de ani. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce cremă de față e bine să folosești dacă ai între 20 și 30 de ani? În comerț există numeroase produse din care putem alege. Unele sunt hidratante, în timp ce altele sunt anti-rid. Și totuși care e alegerea corectă în funcție de vârstă?

Ce cremă de față e bine să folosești dacă ai între 20 și 30 de ani

Deși avem de unde alge, asta nu înseamnă că orice tip de cremă este benefic pentru noi. În primul rând contează ce tip de ten avem, iar mai apoi, vârsta reprezintă și ea un factor esențial.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei într-adevăr ca produsul pe care îl folosești să aibă și rezultate, este bine să ții cont de mai multe detalii. Un specialist a spus ce cremă de față e bine să folosești, în funcție de vârsta ta.

Alina Șchiopescu, dermato-cosmetician , spune că la vârsta de 20 de ani nu e recomandat să folosim prea multe produse. Asta în condițiile în care o mulțime de persoane aleg să folosească diferite creme, în aceeași rutină.

ADVERTISEMENT

Greșeala pe care multe persoane o fac

Și totuși ce cremă de față e bine să folosești dacă ai între 20 și 30 de ani? În primul rând trebuie să știi ce tip de ten ai, spune specialistul. Iar un factor extrem de important îl reprezintă o demachiere corectă.

Tenul trebuie demachiat atât dimineața cât și seara, deși puține persoane țin cont cu adevărat de acest detaliu. De asemenea, un detaliu important îl reprezintă crema hidratantă. Tenul nostru are nevoie de hidratare după vârsta de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

„La 20 de ani aș recomanda să folosim cât mai puține produse. Doar o hidratare lejeră, o emulsie. Dacă este un ten uscat, mergem pe variantele cu ceramide, mergem pe variantele cu acid hialuronic sau măști revitalizante, hidratante, cu efect de luminozitate”, a dezvăluit Alina Șchiopescu, la DC Medical.

Cu alte cuvinte, dacă ai între 20 și 30 de ani este bine să îți cureți regulat tenul și să îl hidratezi. De asemenea, protecția solară este și ea importantă. Și exfolierea periodică joacă de asemenea un rol esențial. Nu e nevoie să folosim o mulțime de produse, recomandă specialistul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, înainte de a ne crea o rutină completă este bine să ne cunoaștem foarte bine tenul și de abia apoi vom știi care sunt nevoile sale. Iar un alt aspect important îl reprezintă igiena. Este bine să ne spălăm mâinile și să le dezinfectăm înainte de a aplica diferite produse pe ten.

ADVERTISEMENT