News

Ce decizie a luat fiul lui Cioacă, polițistul închis pentru uciderea Elodiei. Patrick avea doar doi ani și jumătate când i-a dispărut definitiv mama

Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, avea doar doi ani când mama lui a dispărut fără urmă, iar cazul a stârnit uimire în întreaga țară. Adolescentul urmează să facă 18 ani și a luat o decizie.
09.07.2022 | 14:39
Ce decizie a luat fiul lui Cioaca politistul inchis pentru uciderea Elodiei Patrick avea doar doi ani si jumatate cand ia disparut definitiv mama
Fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă urmează să facă 18 ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, se apropie de vârsta majoratului. Are 17 ani în prezent, dar când va împlini 18 ani, este hotârât să facă un pas important pentru viața lui.

Fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă vrea să-și schimbe numele de familie

Patrick și-ar dori să-și schimbe numele de familie, pentru a nu mai fi urmărit de cazul mamei sale, dispărută de 15 ani și al cărui trup nu a fost găsit nici până în prezent.

ADVERTISEMENT

Ajutat de un tutore legal, Patrick a înaintat o cerere anul acesta pentru a nu se mai numi Cioacă, ci Ene, numele familiei care îl crește de când a rămas orfan de mamă, potrivit Observator.

Patrick se află în grija unei mătuși, practică baschet de ceva timp și stă foarte distant de tot ce înseamnă lumea publică. Tânărul ar avea o relație bună cu părintele care i-a mai rămas în viață, dar care este la închisoare.

ADVERTISEMENT

Patrick nu ține legătura cu bunica mamei lui. Care este motivul

Însă, Patrick nu s-ar înțelege cu bunica mamei lui. Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, a declarat că adolescentul o consideră vinovată pe femeie pentru faptul că tatăl lui a ajuns în spatele gratiilor.

”Nu l-a mai văzut (bunica-n.r), pentru că băiatul a fost dus la penitenciar la Cristian Cioacă și i s-a spus că datorită doamnei Ghinescu, bunicii, tatăl lui este în închisoare. Nu i s-a spus că tatăl a omorât-o pe mama.

ADVERTISEMENT

 Și atunci, având în vedere ceea ce i s-a spus nu a vrut să mai vină la Râșnov, deși înainte să fie arestat tot venea la Râșnov în programul de vizită. Mergeam cu executorul judecătoresc și am reușit și l-am luat.

După ce a mers în vizită în închisoare nu a mai dorit, pe acest considerent că bunica l-a băgat pe tată la închisoare”, a spus Crina Radu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Sunt zvonuri potrivit cărora Cristian Cioacă i-a precizat fiului său că mama lui a fugit de acasă și nu faptul că el i-a luat viața. De altfel, nici până în prezent bărbatul nu și-a recunoscut gestul.

În anul 2014, polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare pentru omor. Totodată, el se afla în arest din din 5 decembrie 2012.

ADVERTISEMENT
Tags: