Life

Ce decizie a luat Ramona Olaru în legătură cu noua ei locuință: “O să fiu foarte atentă”

Ce decizie importantă a luat Ramona Olaru în legătură cu noua ei locuință. Vedeta de la Antena 1 a fost cât se poate de categorică.
05.11.2023 | 17:43
Ce decizie a luat Ramona Olaru in legatura cu noua ei locuinta O sa fiu foarte atenta
Decizia luată de Ramona Olaru cu privire la noua sa locuință. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru  a dezvăluit de decizie a luat cu privire la noua ei locuință, pe care a achiziționat-o recent. Vedeta își dorea de mult timp propria casă, iar până acum a locuit în chirie.

Ramona Olaru, decizie cu privire la noua locuință. Ce are de gând să facă asistenta TV

Prezentatoarea de la Neatza cu Răzvan și Dani a muncit foarte mult pentru a avea o carieră de succes în lumea televiziunii, iar acum este pe cale de a-și construi casa visurilor ei.

ADVERTISEMENT

După mult timp în care a locuit numai în chirie, Ramona Olaru a anunțat că și-a cumpărat primul ei apartament. Vedeta are de gând să-și facă noua locuință după bunul plac și să fie atentă la fiecare aspect în parte.

Asistenta TV a spus că va lucra numai cu profesioniști, iar amenajarea apartamentului va mai dura câteva luni. Totodată, vedeta a spus că vrea să fie foarte atentă la persoanele pe care le va primi în noua ei casă.

ADVERTISEMENT

N-am terminat casa și nu aduc pe nimeni la mine în casă. O să fiu foarte atentă cine o să-mi calce pragul. Abia acum m-am apucat de amenajări.

O să mai dureze câteva luni. O fac de la început cu profesioniști lucrurile exact cum mi le doresc, ca să fie casa visurilor mele”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1 pentru Ego.ro.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a mai dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, că are de gând să plece, la finalul acestui an, într-o vacanță exotică, acolo unde va petrece două săptămâni.

Ramona Olaru, glume la Antena 1, la Neatza cu Răzvan și Dani

În fiecare dimineață, în cadrul matinalului de la Antena 1, Ramona Olaru le aduce colegilor de platou și telespectatorilor zâmbetul pe buze. Vedeta spune adesea diverse glume și bancuri, iar cei care le aud râd în hohote.

ADVERTISEMENT

Într-o ediție recentă a emisiunii, vedeta a dezvăluit ce face atunci când se plictisește. Ramona Olaru intră pe lista de block de pe rețelele sociale pentru a vedea dacă sunt persoane ce merită “eliberate”.

“Bună dimineața, minunaților! Am ajuns la vârsta la care știți ce fac când mă plictisesc? Intru în lista de block să văd ce mai fac prizonierii mei, poate așa este unul eligibil să-l eliberez”, a spus aceasta în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

În altă dimineață, asistenta TV le-a spus colegilor motivul pentru care nu pot să agațe o avocată. “Știți de ce nu puteți agăța o avocată atunci când aveți voi chef? Pentru că nu e cazul!”, a fost gluma Ramonei Olaru.

Atunci când a apărut iPhone 15, în urmă cu câteva săptămâni, Ramona Olaru nu s-a putut abține și a făcut o glumă despre prețul foarte mare al dispozitivului Apple.

“Această vorbă este doar pentru anumite persoane care sunt sigură că încă suferă. Nici bine nu s-a vindecat rana de la rinichi și a și apărut iPhone 15”, a fost gluma vedetei de televiziune.

ADVERTISEMENT
Tags: