Life

Ce relație are Ramona Olaru cu Dani Oțil și Răzvan Simion: ”Dacă eu îmi deschid inima în fața lor, sunt acolo!”

Care este legătura dintre Ramona Olaru și prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion. Asistenta de la Neatza a dat cărțile pe față.
18.10.2023 | 00:17
Ce relatie are Ramona Olaru cu Dani Otil si Razvan Simion Daca eu imi deschid inima in fata lor sunt acolo
Care este legătura dintre Ramona Olaru și prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion. Asistenta de la Neatza a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce relație are fosta iubită a lui Cătălin Cazacu cu colegii de la Antena 1. Dacă își deschide inima în fața lor simte că moderatorii sunt acolo și o ascultă, indiferent despre ce este vorba. Blondina este foarte protejată.

Care este legătura dintre Ramona Olaru și prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion. Asistenta de la Neatza a dat cărțile pe față

Ramona Olaru a spus care este legătura pe care o are cu prezentatorii, Dani Oțil și Răzvan Simion, alături de care lucrează de câțiva ani. Asistenta de la Neatza a dat cărțile pe față legat de renumiții matinali de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita gazdă a emisiunii Splash! Vedete la apă primește mereu sfaturi prețioase de la cei doi colegi care în timp i-au devenit prieteni apropiați. În plus, blondina consideră că sunt cei mai stabili bărbați din viața sa.

„Da (n.r. se simte protejată)! Așa m-am simțit tot timpul, de când lucrez cu ei, de atâția ani de zile! M-am simțit nu doar protejată, parcă au o oarecare grijă de mine în fiecare moment sau în orice situație, fie că vorbim profesional sau personal.

ADVERTISEMENT

Poate că au avut grijă mai mult cu o vorbă bună sau un sfat încât să știu să procedez la următoarea întâmplare sau interacțiune cu presa sau cu anumiți oameni din online sau din viața reală.

Sfaturile lor au contat tot timpul pentru mine și sigur datorită lor evoluez din ce în ce mai mult în fiecare zi! Nu chiar orice, dar, în mare parte, dacă eu îmi deschid inima în fața lor, sunt acolo!”, a mărturisit Ramona Olaru pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, de peste 6 ani în echipa de la Neatza

Ramona Olaru face parte din echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani de mai bine de 6 ani, însă per total are contract cu Antena 1 de aproximativ 10 ani. În tot acest interval a împărțit multe lucruri bune și rele cu colegii.

Totodată, asistenta crede că prezentatorii, cu care se înțelege de minune, sunt cei mai exigenți oameni, dar în mod constructiv. Vedeta ia sfaturile ca atare și le pune în practică în următoarele zile fără să stea pe gânduri.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu am luat-o niciodată personal din partea lor, punctual vorbesc pentru că sunt atât de profesioniști, încât de la început știu cum să pună problema astfel încât să îți explice un lucru care a fost spus sau făcut greșit și apoi să îl repari.

Nu ai cum să o iei personal, sunt foarte mișto!”, a declarat în urmă cu ceva vreme Ramona Olaru pentru publicația playtech.ro. La prima apariție pe sticlă asistenta era brunetă și purta ochelari de vedere.

ADVERTISEMENT