Life

Eliza s-a întors în țară după 20 de ani petrecuți în Italia. A cumpărat o casă veche într-un sat și și-a schimbat viața radical

Eliza a revenit în țară după două decenii în Italia. Și-a schimbat complet viața după ce și-a cumpărat o casă veche într-un sat și a renovat-o.
28.04.2024 | 14:59
Eliza sa intors in tara dupa 20 de ani petrecuti in Italia A cumparat o casa veche intrun sat si sia schimbat viata radical
Eliza a devenit și mamă de când a revenit în România și s-a mutat la țară. Sursa foto: facebook ”Mutat la țară-viața fără ceas”
ADVERTISEMENT

Povestea de viață a Elizei poate va inspira pe mulți. După 20 de ani petrecuți în Italia, a hotărât să se întoarcă pe meleagurile natale și să înceapă o viață nouă. Foarte împlinită sufletește, românca și-a relatat cazul într-o postare pe rețelele de socializare, care a devenit virală.

Povestea Elizei. De ce a lăsat Italia și s-a mutat într-o casă la țară, în România

Eliza și-a cumpărat o casă veche la țară, de cum s-a întors în România, pe care a renovat-o și amenajat-o după bunul plac. Și-a dat seama că lucrurile simple îi aduc, de fapt, fericirea pe care a căutat-o ani întregi.

ADVERTISEMENT

Deși a fost ușor să-și pună în aplicare visul, recunoaște că pe parcurs s-au ivit obstacole, dar care nu au împiedicat-o să-și termine locuința de reabilitat. A punctat că a muncit cât nu a făcut-o 20 de ani în peninsulă.

”Mi-a venit așa sa fac o retrospectiva a anilor 2020-2022…Totul a început cu „marea resetare” a sufletului meu care s-a trezit la viața doar prin grazie divina și a fost condus către zorii unei noi etape existentiale. În doi ani, în satul Filioara, am renovat cât de cât casuța cumparata, am muncit cât n-am făcut-o în 20 de ani în Italia”, a scris Eliza pe grupul de facebook ”Mutat la țară-viața fără ceas”.

ADVERTISEMENT

Eliza și-a îndeplinit și dorința de a fi mamă

După un trai mai ridicat în Italia, Eliza a redescoperit traiul din mediul rural și a savurat fiecare moment care i-a adus aminte de copilărie. Se spală la lighean, îi place să asculte focul din sobă, s-a mai certat cu meseriașii când simțea că lucrurile stagnează și, pe lângă toate acestea, a descoperit și bucuria sentimentului de a fi mamă.

”M-am spălat la lighean, am ascultat lemnul trosnind în soba, am tremurat la wc-ul din curte, m-am bucurat, am oftat, m-am enervat, am simțit ca plutesc de fericire, m-am prăbușit uneori, dar m-am ridicat, am făcut multe greșeli, am învățat din ele sau poate nu…mi-au apărut multe riduri și fire albe, m-am certat cu meseriasii, am început o casuța noua, am devenit mama…”, a mai notat Eliza.

ADVERTISEMENT

Eliza: ”Am primit mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată”

Românca este de părere că a primit mai mult decât și-a imaginat odată cu revenirea pe plaiurile unde s-a născut și achiziționarea unei case într-un sat. Le dorește curaj celor care plănuiesc să procedeze asemeni ei.

”Am pus început bun, cred( sper) și am primit mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Le doresc curaj celor care încă nu sunt hotarati sa facă pasul…”, a mai scris Eliza pe grupul de facebook menționat.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e...
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e viaţa în Buzescu fără canalizare şi gaze, dar cu palate
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de...
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie