Life

Ce decizie au luat copiii lui Alexandru Arșinel, după moartea actorului. Ce se va întâmpla cu mama lor

Copiii lui Alexandru Arșinel au luat o decizie importantă, după moartea marelui actor. Ce au hotărât în privința mamei lor.
25.05.2023 | 19:42
Ce decizie au luat copiii lui Alexandru Arsinel dupa moartea actorului Ce se va intampla cu mama lor
Decizia luată de copiii lui Alexandru Arșinel, după moartea marelui actor. Ce se întâmplă cu mama lor. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După moartea lui Alexandru Arșinel, care s-a stins din viață în urmă cu aproape opt luni, copiii acestuia au luat o decizie în privința mamei lor, adică soția regretatului actor.

Ce decizie au luat copiii lui Alexandru Arșinel în privința mamei lor

După ce Alexandru Arșinel s-a stins din viață, în toamna anului trecut, starea de sănătate a soției acestuia, Marinela Arșinel, s-a înrăutățit. Astfel, cei doi fii ai maestrului, Cristian și Bogdan, au luat o decizie în privința mamei lor.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel și soția sa au avut o căsnicie de peste 50 de ani, iar cei doi au fost întotdeauna unul alături de celălalt. În 2016, în timp ce se afla la grădiniță pentru a-și lua nepoțelul, Marilena Arșinel a căzut pe scări, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet, pentru că de atunci este imobilizată într-un scaun cu rotile.

Femeia a fost ajutată de familie, dar a avut și o asistentă la domiciliu pentru a o ajuta cu procesul de recuperare. După ce și-a pierdut soțul, fiii marelui actor s-au asigurat că mama lor are tot ce îi trebuie.

ADVERTISEMENT

Cei doi au vrut ca aceasta să beneficieze de îngrijirile de care are nevoie. Astfel, au internat-o la un azil de lux, acolo unde personalul medical se ocupă de aceasta. “Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r. la azil) e îngrijită așa cum trebuie”, a declara Cristian Arșinel pentru Cancan.ro.

Ce spunea Alexandru Arșinel despre soția sa

După ce a rămas imobilizată, Alexandru Arșinel a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a avea grijă de soția sa. Actorul i-a fost mereu alături și a sperat ca cea cu care a fost împreună timp de zeci de ani să fie sănătoasă.

ADVERTISEMENT

“Doamne, Te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă.

Și te rog, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu Tine. Mă închin în fața Ta în fiecare zi”, a spus Alexandru Arșinel acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință. Marele actor se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. La înmormântare a fost prezentă și soția acestuia, pentru a-l conduce pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT