Life

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a venit să-și ia rămas bun de la actor. Cum a apărut în văzul tuturor

Soția lui Alexandru Arșinel s-a prezentat la Teatrul de Revistă Constantin Tănase pentru a-și lua rămas bun de la cel care i-a fost soț. Cum a apărut în fața tuturor.
01.10.2022 | 13:09
Sotia lui Alexandru Arsinel Marilena a venit sasi ia ramas bun de la actor Cum a aparut in vazul tuturor
Soția lui Alexandru Arșinel este imobilizată într-un scaun cu rotile. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Odată cu moartea sa, Alexandru Arșinel și-a lăsat în urmă soția, Marilena, cea alături de care are doi fii, Bogdan și Cristian Arșinel. Aceasta este imobilizată într-un scaun cu rotile, iar vineri a fost adusă la căpătâiul marelui actor, pentru a-și lua rămas bun de la el.

Cum a apărut Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, la căpătâiul marelui actor

Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel se află depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Acolo, soția lui, Marilena, a venit însoțită de unul dintre copii, care a ajutat-o să se deplaseze în scaunul cu rotile.

ADVERTISEMENT

Cancan.ro a surprins imagini cu femeia, în care se vede că este profund afectată de pierderea celui cu care s-a căsătorit în 1968. Îmbrăcată toată în negru, Marilena ținea capul în jos, iar privirea îi era secată de lacrimi.

”Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură”, spunea Alexandru Arșinel despre soția lui, în perioada vieții sale.

Când și unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu din București. Locul lui de veci nu se află pe Aleea Artiștilor, ci pe aleea principală, în apropiere de Aleea Scriitorilor, acolo el cumpărându-și, de fapt, mormântul, în 2014.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel și-a pregătit din timp locul de veci, pentru că nu și-a dorit să-și deranjeze familia, atunci când avea să vină momentul nefericit.

”Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, spunea Arșinel atunci când trăia.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel și-a petrecut ultimele zile din viață la Spitalul Universitar din Capitală. Aici și-a dat și ultima suflare, pe 29 septembrie, internat fiind la secția de Terapie Intensivă. Marele actor avea 83 de ani.

ADVERTISEMENT