Life

Ce dietă ține Monica Bârlădeanu. Vedeta a găsit soluția perfectă pentru silueta ei

Ce dietă ține Monica Bârlădeanu? Vedeta are 44 de ani însă nu își arată deloc vârsta. La bază stă însă o alimentație destul de strictă.
25.08.2023 | 11:44
Ce dieta tine Monica Barladeanu Vedeta a gasit solutia perfecta pentru silueta ei
Ce dietă ține Monica Bârlădeanu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce dietă ține Monica Bârlădeanu de arată atât de bine? Vedeta este superbă la 44 de ani. Are o frumusețe aparte, iar dincolo de asta, are și un corp demn de invidiat. Care este însă secretul?

La ce aliment a renunțat vedeta

Monica Bârlădeanu a vorbit despre dieta sa, dar și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru siluetă. Este extrem de atentă la alimentație și a avut grijă să elimine toți ”factorii perturbatori”.

ADVERTISEMENT

Astfel, într-un interviu acordat recent, actrița a dezvăluit că a renunțat complet la dulciuri. Nu îi plăceau oricum, astfel că decizia nu a fost una chiar atât de drastică și nici că simte nevoia de ele. 

Ce dietă urmează Monica Bârlădeanu fără dulciuri? Vedeta mănâncă dimineață și nu ratează prima masă a zilei niciodată. Se răsfață cu o felie de pâine de secară prăjită fără gluten, alături de avocado.

ADVERTISEMENT

Iar dacă timpul îi permite, își face o omletă și o savurează. La prânz de obicei optează pentru o salată consistentă. Favorita ei este cea cu ton. Iar spre seară, Monica Bârlădeanu mănâncă pește cu niște legume, de preferat broccoli la aburi.

Ce dietă ține Monica Bârlădeanu

Dacă vă gândiți că această dietă e complicată, aflați că în timpul zilei, Monica Bârlădeanu consumă și alte alimente. Când îi e poftă de ceva optează pentru migdale crude. Iar în unele zile mai are și ”derogări”.

ADVERTISEMENT

Ce dietă funcționează la Monica Bârlădeanu? Cea hiperproteică. Chiar și așa, vedeta a preferat să nu dea prea multe detalii. Ea susține că fiecare persoană are organismul ei și știe mai bine de ce are nevoie.

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă ar trebui să consulte un nutriţionist. Da, aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte.

ADVERTISEMENT

Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc. În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a mai spus Monica Bârlădeanu.

ADVERTISEMENT
Tags: