Life

Alimentele pe care Monica Bârlădeanu nu le mai mănâncă deloc. Așa arată perfect la 44 de ani. Mulți români le adoră

Produsele la care a renunțat definitiv Monica Bârlădeanu pentru a-și menține silueta. Actrița este în formă maximă la 44 de ani.
20.08.2023 | 22:10
Alimentele pe care Monica Barladeanu nu le mai mananca deloc Asa arata perfect la 44 de ani Multi romani le adora
Produsele la care a renunțat definitiv Monica Bârlădeanu pentru a-și menține silueta. Actrița este în formă maximă la 44 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Alimentele pe care Monica Bârlădeanu nu le mai mănâncă deloc. Așa arată perfect la 44 de ani. Mulți români le adoră. Actrița din serialul Groapa, cunoscută sub numele de Monica Dean, susține că nu i-a fost deloc greu în tot acest proces.

Produsele la care a renunțat definitiv Monica Bârlădeanu pentru a-și menține silueta. Actrița este în formă maximă la 44 de ani

Monica Bârlădeanu a făcut publice produsele la care a renunțat definitiv pentru a-și menține silueta. Actrița este în formă maximă la 44 de ani pentru că nu mai consumă de multă vreme dulciuri, preferând mai mult preparatele sărate.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă are o alimentație sănătoasă și nu sare peste nicio masă, chiar dacă are zile în care este pe fugă și trebuie să iasă repede din casă. Vedeta de la Pro TV mai face și mici excepții, dar niciodată nu se înfometează.

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado.

ADVERTISEMENT

Sacă am timp îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a dezvăluit Monica Bârlădeanu într-o emisiune tv, scrie csid.ro. Îndrăgita artistă are și gustări între mese, de multe ori fiind vorba de migdale crude.

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu, o vedetă fără probleme cu greutatea

Monica Bârlădeanu se declară una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care nu are nicio problemă cu greutatea. Renumita actriță nu se îngrașă foarte repede, cele mai multe kilograme în plus luate vreodate fiind undeva în jur de 5.

Atunci când își impune să slăbească este de ajuns să elimine din farfurie carbohidrații, dar și să mănânce odată la 3 ore porții mici, bogate în proteine. Vedeta recurge și la sport și aleargă timp de 40 de minute pe bandă.

ADVERTISEMENT

Merge de 4 ori pe săptămână la sală pentru a scăpa de greutatea suplimentară. Monica Bârlădeanu are și o formă preferată de antrenament, și anume pilates, pentru că este o metodă rapidă, eficientă și pentru care nu depune eforturi epuizante.

ADVERTISEMENT
Tags: