Life

Ce diferență de vârstă exista, de fapt, între Klaus Iohannis și Carmen. Soția președintelui este mai mică

Câți ani sunt diferență de vârstă între Klaus Iohannis și soția sa. Carmen, profesoară la un liceu din Sibiu, este mai mică decât președintele
27.08.2023 | 15:00
Ce diferenta de varsta exista de fapt intre Klaus Iohannis si Carmen Sotia presedintelui este mai mica
Câți ani sunt diferență între Carmen Iohannis și Klaus Iohannis. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Există o diferență de vârstă între președintele României și soția acestuia. Astfel, în cursul anului 2023, Prima Doamnă a țării va sărbători respectabila vârstă de 63 de ani. Cu toate că este în centrul atenției presei și participă la toate evenimentele oficiale alături de Klaus Iohannis, sunt puțini cei care cunosc cu exactitate care este diferența de vârstă dintre Klaus și Carmen Iohannis

Ce diferență de ani există între Klaus și Carmen Iohannis

Născută în anul 1960 în orașul Reghin, Carmen Lăzurcă, așa cum se numea înainte de căsătorie, se bucură în prezent de atenția constantă a presei în calitatea sa de soție a Președintelui României, Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Recent, în timpul festivităților de sărbătorire a Zilei Marinei pe 15 august, Prima Doamnă a fost văzută alături de Președinte, iar tabloidele au analizat în detaliu prezența sa la Constanța, comentând cu lux de amănunte vestimentația aleasă pentru această ocazie.

Este de asemenea important de menționat că, în doar trei luni, mai precis pe data de 2 noiembrie, Carmen Iohannis împlinește 63 de ani. Specialiștii care urmăresc cu atenție aparițiile sale în public sunt de acord că aceasta arată remarcabil pentru vârsta pe care o are.

ADVERTISEMENT

Puțini sunt cei care cunosc, de fapt, care este discrepanța de vârstă dintre Carmen și Klaus Iohannis. Conform informațiilor oficiale, știm că președintele României s-a născut pe 13 iunie 1959. Așa cum am menționat anterior, Prima Doamnă s-a născut pe 2 noiembrie 1960, ceea ce înseamnă că a împlinit 62 de ani.

Carmen Iohannis, gafe alături de soțul său, președintele României

Deci, diferența de vârstă dintre Carmen și Klaus Iohannis se reduce la un an și cinci luni. De numele celor doi s-au legat câteva scandaluri în anii în care aceștia au stat la Palatul Cotroceni. De la controversatele discuții legate de modul în care cuplul prezidențial a acumulat bunurile lor și până la gafele de natură diplomatică, Carmen și Klaus Iohannis nu au rămas la adăpost de dezbaterile publice.

ADVERTISEMENT

Cele mai recente gafe în care au fost implicați cei doi includ momentul în care s-au întâlnit cu regretata Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și incidentul legat de protocol pe care Carmen Iohannis l-a comis fără să-și dea seama. Toate acestea au fost surprinse într-o fotografie postată pe internet. De asemenea, prima doamnă a etalat câteva bijuterii care au luat ochii opiniei publice. A ieșit un adevărat scandal atunci. 

Pe de altă parte, Carmen Iohannis nu a renunțat la cariera sa, care implică predarea limbii engleze la unul dintre colegiile din Sibiu. Elevii săi au numai cuvinte de laudă pentru ea, mulți declarând: “Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceea ce vă place și iubiți, iar banii vor veni.”

ADVERTISEMENT

Cine este Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, cunoscută atât ca soție a Președintelui României, cât și ca profesoră în Sibiu, este o personalitate care a captivat atenția publicului prin eleganța sa și prin devotamentul său față de educație. Aceasta a rămas fidelă pasiunii sale pentru învățământ și limba engleză.

Carisma și rafinamentul lui Carmen Iohannis au adus o notă de eleganță în peisajul politic. Prezența ei publică se remarcă prin ținute sofisticate și stilate, care au atras atenția presei de modă și a publicului interesat de aspectul său remarcabil.

Carmen Iohannis nu doar că s-a implicat în susținerea unor cauze importante, dar și-a adus aportul în diverse domenii. De-a lungul timpului, ea a fost implicată în campanii de promovare a educației și sănătății, evidențiind importanța acestor aspecte pentru dezvoltarea societății.

ADVERTISEMENT