Life

Ce diferență de vârstă există între Deea Maxer și iubit. Robert este mai mic decât fosta soție a lui Dinu Maxer

Ce diferență de vârstă e între Deea Maxer și iubit. Robert Drilea este cu câțiva ani mai mic decât fosta soție a lui Dinu Maxer.
24.07.2023 | 22:51
Ce diferenta de varsta exista intre Deea Maxer si iubit Robert este mai mic decat fosta sotie a lui Dinu Maxer
Diferența de vârstă dintre Deea Maxer și iubitul ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După divorțul de Dinu Maxer, Deea Maxer are un nou iubit, iar între cei doi există o diferență de vârstă de câțiva ani. Robert Drilea este mai mic decât partenera sa.

Ce diferență de vârstă există între Deea Maxer și iubit. Fosta soție a lui Dinu e mai mare decât Robert

Deea Maxer a ajuns în atenția publicului după ce a devenit iubita lui Dinu Maxer, cu 18 ani în urmă. Vedeta și membrul formației Axxa s-au căsătorit în 2008 și au trăit o frumoasă poveste de dragoste până acum câteva luni. La finalul lunii martie, cei doi au anunțat divorțul.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă, mai ales că au doi copii împreună și lucrurile păreau să meargă bine în familia lor. Amândoi au mers pe drumuri separate, dar au rămas în relații bune de dragul copiilor.

Fosta soție a lui Dinu Maxer și-a refăcut deja viața alături de un alt bărbat. Dacă între Deea și fostul ei soț este o diferență de vârstă de 16 ani, cântărețul fiind cel mai mare dintre ei, lucrurile stau diferit pentru dansatoare.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Deea Maxer este cea mai mare din relația cu actualul partener. Mai exact, frumoasa brunetă are 33 de ani, în timp ce iubitul ei, Robert, are 30 de ani.

Deea Maxer, criticată de fani că stă prea mult cu iubitul

Deși acum este fericită că și-a găsit liniștea în brațele noului iubit, Deea Maxer tot nu se poate bucura de liniște. De curând, vedeta a plecat în Grecia alături de iubitul ei, iar copiii au rămas în grija lui Dinu Maxer.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu a fost privit cu ochi buni de fani, care au criticat-o dur pe artistă. Internauții sunt de părere că bruneta își neglijează cei doi copii și petrece prea mult timp alături de partenerul ei.

La un moment dat, Deea Maxer a recunoscut că astfel de mesaje nu-i pică bine, însă acum nu a oferit explicații în acest sens. Mai mult, aceasta a postat câteva imagini și clipuri video pe Instagram, cu destinația de vis în care a fost plecată.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au fost și fani care s-au bucurat pentru vedetă. Mai multe persoane i-au transmis Deei toate cele bune de când este împreună cu Robert Drilea.

Dinu Maxer a comentat și el în legătură cu acest subiect. Cântărețul a spus că nu bagă în seamă astfel de comentarii și că cei doi copii sunt cu el pe litoral. În plus, copiii vor pleca și cu Deea în vacanță.

ADVERTISEMENT