Life

Deea Maxer criticată aspru pentru că a plecat în vacanță și a lăsat copiii cu Dinu: „E cu amantul. Rușine să-i fie!”

Deea Maxer și-a pus tot internetul în cap fără să vrea. Cum au reacționat oamenii când au văzut că Dinu stă cu copiii, iar ea e în vacanță.
11.07.2023 | 17:25
Deea Maxer criticata aspru pentru ca a plecat in vacanta si a lasat copiii cu Dinu E cu amantul Rusine sai fie
Deea Maxer a fost aspru criticată pe internet. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deea Maxer face ce face și fără să vrea își atrage numeroase critici din partea oamenilor de pe internet. De data aceasta, a deranjat faptul că ea a plecat în vacanță cu noul iubit, în timp ce Dinu a rămas să aibă grijă de copii.

Deea Maxer a fost luată în vizor de fanii fostului soț

Deea Maxer și Dinu Maxer păreau una dintre cele mai sudate familii din showbizul românesc. Erau împreună de 18 ani și împreună au doi copii, pe Andreas și pe Maysa, dar în urmă cu câteva luni au luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat că au pus punct mariajului. 

ADVERTISEMENT

De atunci, într-un timp relativ scurt, multe lucruri s-au întâmplat. Primul care și-a refăcut viața a fost Dinu Maxer, însă relația lui s-a încheiat destul de repede. Nici Deea nu a așteptat mult timp înainte de a o lua de la capăt lângă un al bărbat.

Iar dansatoarea pare mai fericită ca niciodată în brațele lui Robert Drilea. În prezent, cei doi se bucură de o vacanță de vis în Grecia, unde trăiesc clipe romantice, noul iubit al vedetei făcându-i public declarații de dragoste emoționante. 

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, de cei mici are grijă tatăl lor. Dinu Maxer a publicat o fotografie în care apare alături de copiii săi. Și ei sunt pe litoral, dar pe cel românesc, iar artistul îmbină vacanța copiilor cu concertele sale.

„La mare cu copiii, așa cum i-am obișnuit. Ziua distracție, seara pe scenă!”, a scris Dinu Maxer pe rețelele sociale. Imaginea a stârnit un val de critici la adresa fostei sale soții, căreia oamenii i-au reproșat că nu are grijă de copii.

ADVERTISEMENT

„Mama are treabă cu noul iubit, este îndrăgostită”

Multe persoane au criticat-o aspru pe Deea Maxer și au acuzat-o că este prea ocupată cu Robert Drilea pentru a o mai interesa de Andreas și Maysa. În schimb, l-au felicitat pe Dinu Maxer pentru că este un tată dedicat.

„Felicitări! Să ai grijă de copii, că sunt micuți și domnul te va răsplăti…Că ea e cu amantul…rușine să-i fie”, a comentat cineva. „Un tată excepțional. Mama, care spunea că-i iubește, unde este??? Este foarte îndrăgostită, a uitat de copii?”, a spus o altă persoană.

ADVERTISEMENT

„Mama are treabă cu noul iubit, este îndrăgostită”, „Felicitări! Sunteți minunați! Ești un exemplu de tată! Din păcate, ea a ales să salveze viața individului, să-l facă mai bun, cum spune sărăcuțul, cu prețul distrugerii sufletelor nevinovate. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe tine și puii tăi!”, sunt alte păreri.

Pe de altă parte, au fost și persoane care au sărit să o apere pe Deea Maxer și au explicat că atunci când doi părinți divorțează este normal că ambii să petreacă timp cu copii. Amintim că, recent, artistul spunea că nu apucă să stea prea mult cu Maysa. 

„Dragele mele fete și femei care ați făcut atâtea comentarii răutăcioase la adresa Deei, am o întrebare, dacă voi v-ați separa de tatăl copiilor voștri v-ați închide în casă și nu le-ați permite copiilor să meargă la tatăl lor?

Dragele mele, copii au și mamă și tată așa că trebuie să stea și cu tatăl lor. Asta nu presupune ca mama să stea închisă în casă și să nu se ducă nicăieri! Când domnul Dinu s-a afișat prin cluburi nu l-a mai judecat nimeni, dar pe Deea trebuie să o judecăm! Hai să fim serioase și să nu mai gândit așa primitiv! Copii nu sunt doar ai mamei ci și ai tatălui!”, a scris o urmăritoare.

ADVERTISEMENT