Life

Ce diferență de vârstă există între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu. Îndrăgitul artist este mai mic

Ce diferență de vârstă există între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu? Mulți s-au întrebat măcar odată acest lucru.
18.07.2023 | 15:24
Ce diferenta de varsta exista intre Horia Brenciu si sotia sa Alice Dumitrescu Indragitul artist este mai mic
Ce diferență de vârstă există între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu. Sursă foto: Instagram /colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știai ce diferență de vârstă este între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu? Dacă pe el îl știm foarte bine, datorită pieselor și aparițiilor sale de senzație, despre partenera de viață a artistului nu se cunosc prea multe detalii.

Cum și-a cunoscut artistul soția

Horia Brenciu, care revine în forță la Vocea României alături de Theo Rose, trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Și-a cunoscut soția în urmă cu mai bine de două decenii, iar cei doi au o familie destul de numeroasă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu, care s-au căsătorit în 2014, au împreună o fată, de 11 ani, dar și un băiat înfiat în vârstă de 9 ani. Ea mai are în schimb alte două fete din căsnicia anterioară.

Și totuși ce diferență de vârstă este între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu? Înainte de a afla asta, mai bine e să știm cum și în ce context s-au cunoscut. În 1995, cei doi s-au întâlnit pentru prima oară, la TVR, unde ea era producător.

ADVERTISEMENT

Au fost buni prieteni, iar treptat, o frumoasă poveste de dragoste a luat naștere. În anul 2006 au confirmat că sunt împreună, deci după aproape un deceniu de prietenie. Chiar Horia Brenciu a vorbit la un moment dat, despre acest lucru.

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi mulți până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006.

ADVERTISEMENT

Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire”, spunea Horia Brenciu, acum ceva timp, potrivit okmagazine.ro.

Ce diferență de vârstă există între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu

Nici Alice Dumitrescu nu se aștepta la o asemenea relație. Îl admira pentru energia și pozitivitate sa, lucru pe care îl face și acum. Totuși, aceasta nu a luat în calcul atunci ceva mai mult decât o prietenie.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce diferență de vârstă există între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu? Deși nu pare, artistul este mai mic decât soția sa. Alice Dumitrescu a împlinit deja 54 de ani anul acesta.

De cealaltă parte, Horia Brenciu urmează să împlinească 51 de ani la finalul acestei veri. Se pare însă că diferența de vârstă dintre cei doi nu a fost un impediment. Relația lor este la fel de intensă ca la început, după cum recunoștea recent chiar artistul.

Horia Brenciu dezvăluia la un moment dat că nu există tensiuni în cuplu, iar cei doi se înțeleg de minune. Deși sunt de 17 ani împreună, nimic nu s-a schimbat, iar cei doi se prețuiesc reciproc atât cât pot.

“Nu există un moment delicat în relația noastră, există mici certuri. Mă ceartă, numai că eu, pentru că de asta sunt bărbatul înțelept pe care îl doresc multe femei, eu personal nu vreau să treacă 3 secunde, chiar dacă e vina mea, chiar dacă e vina ei, mă duc la ea și îi zic: Draga mea, viața e scurtă, hai să ne sărutăm! O sărut și îi trece!”, povestea artistul celor de la unica.ro.

ADVERTISEMENT