Life

Surpriză uriașă la Vocea României. O vedetă revine ca antrenor în noul sezon

Modificare radicală la Vocea României. Un artist celebru se întoarce ca antrenor la Pro TV, în stagiunea din anul 2024.
17.07.2023 | 12:35
Surpriza uriasa la Vocea Romaniei O vedeta revine ca antrenor in noul sezon
Modificare radicală la Vocea României. Un artist celebru se întoarce ca antrenor la Pro TV, în stagiunea din 2023- 2024. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Surpriză uriașă la Vocea României. O vedetă revine ca antrenor în noul sezon. Anunțul a fost făcut chiar de artistul care a mai făcut parte din emisiunea de talent de la Pro TV. Cine este persoana pe care o înlocuiește.

Modificare radicală la Vocea României. Un artist celebru se întoarce ca antrenor la Pro TV, în stagiunea din 2024

Modificare radicală la Vocea României. Un artist celebru se întoarce ca antrenor la Pro TV, în stagiunea din 2023- 2024. Mai exact, este vorba de un cântăreț care nu este străin de acest show și chiar a câștigat de două ori titlul cel mare.

ADVERTISEMENT

Concret, Horia Brenciu este cel care ajunge din nou în juriul emisiunii, după ce Denis Roabeș a declarat că vrea să se ocupe mai mult de cariera artistică. Interpretul trupei The Motans vrea să lanseze un nou album și să plece în turneu.

„Au fost, pe rând, anii 2011, 2012, 2013, 2019 și acum, 2023. Am câștigat de două ori titlul și pofta asta, de a-ți aplauda concurentul care ridică trofeul este de neoprit. Eu singur?! Niciodată!

ADVERTISEMENT

Viața mi-a arătat că alături de prieteni e mai bine să împarți și muzica, și scena, și… podcasturile. Voi fi alături de Teodora Maria Diaconu aka Theo Rose! Asta înseamnă că voi fi alături și de Sasha, fiul ei!

Și de tatăl, Anghel Damian! În fine, alături de tot Clanul… Vocea României este un loc foarte ofertant de dezbatere, iar lui Tudor îi place să se joace”, a declarat Horia Brenciu pentru tvmania.ro.

ADVERTISEMENT
Horia Brenciu și Theo Rose fac echipă la Vocea României
Horia Brenciu și Theo Rose împart același scaun la Vocea României. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Horia Brenciu, implicat în numeroase proiecte

Horia Brenciu este implicat în numeroase proiecte vara aceasta. Cântărețul își va împărți timpul între filmările de la Vocea României și pauzele de relaxare pe litoralul românesc împreună cu soția și cei patru copii.

De asemenea, renumitul artist se va ocupa și de podcast-ul pe care-l moderează pe Youtube și care a ajuns la sezonul 4. Cântărețul se va bucura vara aceasta de foarte mult cântec prin care își va bucura sufletul.

ADVERTISEMENT

În plus, Horia Brenciu se gândește deja la concertul aniversar de la Sala Palatului care se va desfășura timp de 3 zile. Concret, în zilele de 24, 25 și 26 noiembrie 2023 își va surprinde fanii cu cel mai nebun playlist și invitați surpriză.

ADVERTISEMENT