Life

Cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți: “Mimi, te-am văzut frumos și pe tine te-am ales”

Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Actrița a dezvăluit că ea a fost cea care a luat inițiativa atunci când l-a cunoscut pe soțul său.
02.11.2021 | 13:39
Cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți: "Mimi, te-am văzut frumos și pe tine te-am ales". Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Oprișor este destul de discretă când vine vorba despre viața personală.

Nu a dezvăluit niciodată foarte multe amănunte despre familia sa.

A decis totuși să vorbească despre cum l-a ales pe bărbatul care i-a devenit soț în podcastul lui Andi Moisescu.

Cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți: “Mimi, te-am văzut frumos și pe tine te-am ales”

Mirela Oprișor este actriță de ani buni. A devenit extrem de cunoscută după ce a acceptat să joace rolul Aspirinei în serialul de la Pro Tv, Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Cum este o persoană destul de discretă sunt puțin cei care știu că actrița este căsătorită cu un scenarist cunoscut pe care l-a întâlnit în facultate și au împreună o fată, Ana Brănescu.

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, pe vremea când amândoi erau studenți. Actrița a povestit amuzată că ea a fost cea care l-a ales în timpul unui examen.

ADVERTISEMENT

“Mi-au zis: uite, ăștia sunt băieții care dau la facultate anul acesta, alege-ți pe unul și du-te și spune-i o poezie sau monolog ce ai tu, de parcă el ar fi în armată și tu spui…Pe cine crezi că am ales? Pe Mimișor (Mimi Brănescu).

Apoi m-am întâlnit cu el în gangul facultății și zic: băi, eu ți-am zis ție astăzi o poezie. L-am agățat cum ar veni. Apoi am zis să bem o cafea și așa a început totul”, a dezvăluit Mirela Oprișor în podcastul lui Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

Mirela Oprișor a fost prima care i-a făcut o declarație viitorului său soț.

“Cred că nici n-am văzut pe cine am tras, pentru că sunt mioapă. Adică, vai nu pot să spun că l-am ales pe cel mai frumos… Da eu așa i-am spus: Mimi, te-am văzut frumos și pe tine te-am ales.

L-am văzut mai curățel, l-am luat pe Mimișor și i-am zis o poveste. Așa am intrat la facultate și am fost colegi” a mai povestit actrița.

ADVERTISEMENT

Pentru o perioadă au format un cuplu, apoi au decis să se despartă.

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu s-au întâlnit după opt ani

Mirela a fost cea care a pus capăt relației cu Mimi Brănescu. Aceasta a declarat că după o perioadă a decis să-i dea papucii, și fiecare și-a văzut de viața lui. Întâmplarea a făcut să se reîntâlnească după opt ani, iar de atunci au rămas împreună. S-au căsătorit rapid și au o fiica, Ana Brănescu.

“Ne-am reîntâlnit după 8 ani și cred că ne căsătoream a doua zi. Ne-am trăit și noi viața, ne-am văzut de treabă, apoi ne-am reîntâlnit și am întemeiat o familie”, i-a mai spus actrița lui Andi Moisescu.

Cine este Mirela Oprișor

Mirela Oprișor este actriță la Teatrul de Comedie din București. A absolvit Universitatea Națională de Artă teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale în anul 2000, la clasa renumitului actor Florin Zamfirescu. După terminarea facultății, aceasta s-a angajat la Teatrul de Comedie. După o perioadă în care a avut grijă de fiica sa, a revenit în atenția publicului cu rolul din filmul “Marți, după Crăciun”.

Pentru acest rol a fost premiată la Festivalul de Film de la Sarajevo. În anul 2011 a primit și premiul Gopo pentru același rol.

“Pentru mine a însemnat o seară și un premiu care stă pe post de bibelou, atât.”, declara actrița pentru zilesinopti.ro

A devenit însă extrem de cunoscută după ce a acceptat să joace rolul Aspirinei în cunoscutul serial Las Fierbinți. 

“Nu mi-e teamă că o să rămân în memoria lor ca Aspirina, s-au văzut cazuri mai celebre care au supraviețuit.”, a mai spus Mirela Oprișor.

ADVERTISEMENT