Life

De ce au fost despărțiți Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, și soțul său: „Trebuie să știi să faci și sacrificii”

Actrița care o interpretează pe Aspirina din Las Fierbinți și soțul ei au fost împreună încă din facultate, însă viața i-a purtat pe drumuri separate la un moment dat.
13.01.2022 | 11:46
De ce au fost despartiti Mirela Oprisor Aspirina din Las Fierbinti si sotul sau Trebuie sa stii sa faci si sacrificii
Mirela Oprișor și soțul ei au fost despărțiți timp de 8 ani. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu formează o echipă atât pe platoul de filmare, cât și acasă, în familie. Cei doi sunt împreună de 18 ani și s-au cunoscut atunci când actrița din Las Fierbinți a mers să dea admitere la facultate. După o relație de scurtă durată au decis să o ia pe drumuri separate, însă viața i-a adus din nou împreună după 8 ani.

Vedeta Pro Tv a povestit, recent, într-un interviu, care este secretul căsniciei lor și cum reușesc să se împartă între viața de familie și locul de muncă.

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, și soțul ei

Actrița care o interpretează pe Aspirina din Las Fierbinți este complet diferită în viața de zi cu zi. Ca în oricare altă familie, între ea și soțul ei există și neînțelegeri, mai ales că cei doi sunt împreună și la muncă, nu doar acasă. Mimi Brănescu este scenaristul serialului de comedie.

Mirela Oprișor sunt împreună de 18 ani și, în ciuda momentelor tensionate, au găsit mereu un echilibru. Actrița spune că a fost nevoie de timp și că nimic nu a venit peste noapte, dar ceea ce i-a ajutat întotdeauna a fost chimia dintre ei.

ADVERTISEMENT

Timpul pe care îl petrec împreună este extrem de important, actrița mărturisește că nu e niciodată suficient pentru ei. Când vine vorba de secretul căsniciei, râsul este cel mai bun medicament, iar Mirela Oprișor declară că nu există zi în care soțul său să nu-i aducă zâmbetul pe buze.

Care este secretul relației dintre Mirela Oprișor și soțul ei, Mimi Brănescu

„Dacă el a avut perioade mai ocupate, atunci eu am avut grijă mai mult de fată și invers. Dar lucrurile astea nu au venit într-un an. Ne-am construit în timp o relație care sperăm să fie așa până la adânci bătrâneți. E muncă și într-o căsnicie, trebuie să știi să faci și sacrificii, să lași garda jos, să nu fii încăpățânat. Sunt multe aspecte.

ADVERTISEMENT

Umorul ne-a salvat de cele mai multe ori. Nu e dimineață să nu dea Mimi o perlă la cafea și să nu râd. Suntem dependenți de discuțiile noastre de peste zi. Stăm mereu de vorbă, diminețile, serile, e o relație sudată, dar totul s-a întâmplat în timp.”, a declarat Mirela Oprișor într-un interviu acordat revistei Viva. 

Cum s-au cunoscut Mirela Oprișor și Mimi Brănescu?

Mirela Oprișor și-a cunoscut soțul chiar în ziua admiterii la UNATC. La proba monologului, comisia i-a spus să uite tot ce a învățat, să aleagă o poză a unui alt candidat și să-și imagineze că este iubitul ei plecat în armată. Actrița l-a ales chiar pe bărbatul care urma să-i devină soț și i-a mărturisit acest lucru mai târziu, când s-au întâlnit pe holurile facultății.

ADVERTISEMENT

Au început atunci o relație, dar ambii erau tineri și dornici de aventură, astfel că au decis să o ia pe drumuri separate. S-au revăzut 8 ani mai târziu și au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

S-au căsătorit în cel mai mult scurt timp, iar acum, după o căsnicie de lungă durată, Mirela Oprișor spune că nu există aproape nimic care să o despartă de Mimi Brănescu.

„Dacă mă întrebai asta acum câțiva ani, aș fi spus că nu aș putea trece peste minciună, să mă înșele. Acum nu mai cred asta, după ce am muncit atât de mulți ani și am clădit, nu se mai pune problema așa.

Dumnezeu știe unde o să ne ducă viața și ce o să se întâmple, dar acum văd lucrurile altfel.”, a spus actrița pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT