Life

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există între Amalia Enache și iubitul ei, Claudiu. Prezentatorea știrilor Pro TV este mult mai mare

Diferența de uriașă de vârstă dintre Amalia Enache și tatăl fiicei sale. Prezentatoarea de la pupitrul știrilor Pro TV este mai mare.
21.10.2023 | 07:00
Ce diferenta de varsta surprinzatoare exista intre Amalia Enache si iubitul ei Claudiu Prezentatorea stirilor Pro TV este mult mai mare
Ce difereneță de vârstă există între Amalia Enache și iubitul ei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amalia Enache are de mai mulți ani o relație cu Claudiu Anghel, ei având împreună și o fetiță. Puțină lume știe, însă, că între Amalia Enache și partenerul său de viață există o diferență majoră de vârstă.

Amalia Enache este mult mai mare decât partenerul său

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară. Însă, deși apare mereu în fața telespectatorilor, vedeta Pro TV este destul de discretă atunci când vine viața sa personală.

ADVERTISEMENT

Astfel, puțin știu că ea este cu mult mai mare decât partenerul său de viață. Cu Cosmin Anghel se iubește de ani buni și în urmă cu 7 ani, au devenit părinții unei fetițe care deja merge la școală. 

Totuși, povestea lor de dragoste, deși frumoasă, a fost presărată cu mai multe provocări. O lungă perioadă, relația lor a funcționat la distanță. În timp ce Amalia Enache era în România, unde o creștea și pe Alma, Claudiu a locuit în Argentina. 

ADVERTISEMENT

Dar nici asta, nici diferența de vârstă nu a fost un obstacol în calea fericirii lor. Între timp, lucrurile s-au așezat, iar Claudiu este în țară, alături de prezentatoarea de la Pro TV și fetița lor.

„Am știut foarte clar cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu!”

Unul din puținele momente în care Amalia Enache și-a deschis sufletul a fost în cadrul podcast-ului pe care Mihai Morar îl găzduiește pe YouTube. Prezentatoarea de la Pro TV a mărturisit atunci că și-a dat seama de la început că iubitul săuu va fi tatăl perfect.

ADVERTISEMENT

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc. Cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, dumnezeiască.

Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume. Ea e cea mai importantă. Supraexpunerea unor povești intime cred că ar putea afecta copilul. Eu sunt omul iubirilor mistuitoare, foarte puternice. Dar nu întotdeauna din aceste iubiri se poate naște o iubire pe viață.

ADVERTISEMENT

Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume. Că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului pentru alte lucruri. Așa am simțit eu. Și nu în toate iubirile mele mistuitoare am simțit că ar putea fi o treabă pe viață”, a dezvăluit Amalia Enache.

ADVERTISEMENT