Life

Ce diferență uriașă de vârstă a existat, de fapt, între Liviu Dragnea și Irina Tănase. Fostul șef al PSD-ului era mult mai mare

Diferența uriașă de vârstă care a existat între Liviu Dragnea și Irina Tănase. Fostul președinte al PSD era cu mult mai mare.
10.12.2023 | 12:50
Ce diferenta uriasa de varsta a existat de fapt intre Liviu Dragnea si Irina Tanase Fostul sef al PSDului era mult mai mare
Irina Tănase și Liviu Dragnea au stat 8 ani împreună. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea este unul dintre cei mai controversați politicieni din România, iar de-a lungul activității sale a atras atenția atât prin demersuri considerate incorecte/ilegale de către mulți cetățeni, dar și prin relația cu Irina Tănase, față de care este cu mult mai în vârstă.

Diferența de vârstă foarte mare dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase

Fostul președinte al PSD și Irina Tănase au format un cuplu timp de opt ani. Cu greu cei doi puteau trece neobservați, având în vedere diferența de vârstă. Gurile rele vehiculau chiar că Irina Tănase s-a cuplat cu Liviu Dragnea din interes.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea începea în 2013, pe când tânăra a fost angajată ca asistentă a politicianului, la Ministerul Dezvoltării. Din acel moment, viața Irinei a căpătat o turnură totală, căci nu doar că a devenit o persoană cunoscută, dar era plimbată și prin locuri care mai de care mai luxoase.

Treptat, după numeroase apariții ale celor doi, pe la diferite evenimente, Liviu Dragnea și-a căpătat titulatura de ”Daddy”. Asta deoarece este mai în vârstă cu 31 de ani decât cea care acum îi este fostă parteneră. Irina Tănase are în prezent 30 de ani, iar Liviu Dragnea 61 de ani.

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit Liviu Dragnea și Irina Tănase

Sentimentele dintre fostul lider PSD și Irina Tănase au început să scârțâie din mai 2019, când Liviu Dragnea a fost arestat din cauza angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. În iulie 2021, politicianul a fost eliberat, dar după ce la urechile sale au ajuns informații potrivit cărora Irina Tănase l-a înșelat, relația s-a destrămat.

În momentul de față nu se cunosc detalii despre actualii parteneri de viață ai celor doi foști iubiți. În spațiul public mai circulă zvonuri conform cărora Irina Tănase ar fi împreună cu un libanez milionar, iar despre Liviu Dragnea s-au speculat diferite femei, printre care Oana Leonte, profesoară de franceză.

ADVERTISEMENT

”Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi. Am spus de nenumărate ori și o spun și acum.

Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă. Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba”, a explicat Liviu Dragnea, pe rețelele de socializare, în 2022.

ADVERTISEMENT

Ce spuneau părinții Irinei Tănase despre relația fiicei lor cu Liviu Dragnea

De altfel, cât timp a fost a fost cuplată cu Liviu Dragnea, Irina Tănase și-a supărat părinții. Potrivit unor surse impact.ro , tatăl tinerei s-a opus vehement relației, mai ales că inclusiv el era mai mic decât fostul lider social-democrat.

”Nu au fost deloc de acord. Tatăl Irinei este mai mic decât domnul Dragnea, care are 57 de ani. Ce părinte ar fi de acord că fata lor să umble cu o persoană cu 30 de ani mai mare? În timp, au înțeles că nu au ce face, că nu este alegerea lor. Dar nu au sufletul împăcat”, au declarat persoane din anturajul Irinei Tănase.

ADVERTISEMENT