Life

Liviu Dragnea a dezvăluit cu cine doarme acum: “O am din luna august”. Fostul lider PSD recunoaște că a fost înșelat

Cu cine doarme în prezent Liviu Dragnea, după ce s-a despărțit de Irina Tănase. Fostul lider PSD spune că a fost înșelat.
11.04.2023 | 19:21
Liviu Dragnea a dezvaluit cu cine doarme acum O am din luna august Fostul lider PSD recunoaste ca a fost inselat
Liviu Dragnea, dezvăluiri despre viața sa sentimentală. Sursa foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea este din nou pe buzele tuturor românilor, după ce și-a creat un canal de youtube în care își arată iscusința în bucătărie. Fostul lider PSD a făcut de curând noi declarații despre viața sa sentimentală, după ce la finalul lui 2021 a părăsit-o pe Irina Tănase, după opt ani de relație.

Cine îi ține noaptea de urât lui Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a dezvăluit cu cine doarme în pat

Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit că în momentul de față își petrece mai mult timp prin bucătărie, pe lângă casă, ocupându-se de grădinărit, iar companie are cine să-i țină, chiar dacă din exterior pare că trăiește în singurătate.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Camerei Deputaților are un prieten de nădejde, pisica sa, pe care a numit-o Bobiță. Animalul i-a fost dăruit, în luna august, de către fostul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan, cu care Liviu Dragnea are o prietenie strânsă.

Liviu Dragnea își iubește foarte mult pisica, încât nu îl deranjează dacă doarme în pat, cu el. ”Vorbim amândoi, mă ceată”, a mai precizat fostul social-democrat despre animalul de companie. Își aduce aminte cu drag de clipa când l-a văzut prima oară pe Bobiță.

ADVERTISEMENT

”Carmen Dan mi-a adus această minune de pisică, e un British Short Hair, este exact ca în reclame. O am din luna august, avea două luni şi mi-a adus-o de drag pentru că aflase că eu am salvat o pisicuţă când eram în închisoare la Rahova. I-am pus numele Bobiţa pentru că atunci când mi-a adus-o era mică, mică şi s-a lipit de mine instantaneu. Doarme cu mine, vorbim amândoi, mă ceartă”, a detaliat Liviu Dragnea pentru Click!

Are Liviu Dragnea relație cu o nouă tânără, pe nume Oana Leonte?

De ceva timp, s-a zvonit că Liviu Dragnea s-ar iubi cu o nouă tânără, în vârstă de 26 de ani, fostă sportivă și în prezent secretar general la filiala APP din Sectorul 1 al Capitalei. Numele ei este Oana Leonte, dar Liviu Dragnea neagă o poveste de dragoste cu aceasta.

ADVERTISEMENT

”Nici vorbă. Nu am reuşit să înţeleg de unde au apărut aceste vorbe, cine le-a dat şi de ce mai insistă să le dea. Ea a fost la partidul lui Codrin Ştefănescu. Au apărut prima dată informaţii că am plecat cu ea în Brazilia. Ea a ieşit atunci şi a spus că nu avea nici măcar paşaport. Apoi s-a spus despre o altă femeie… mă rog…”, a mai precizat Liviu Dragnea pentru sursa menționată.

Printre acestea, Liviu Dragnea, întrebat dacă în momentul de față are o relație, a evitat să ofere un răspuns concret. Nu s-a ferit să detalieze cum își dorește să fie noua femeie din viața lui. Iubirea și fidelitatea sunt în prim-plan pentru el.

ADVERTISEMENT

”Aa… nu chiar, dar nu este cazul deocamdată să vorbesc despre asta, dar îţi promit că dacă mă hotărăsc ţie îţi spun prima (…) Trei lucruri. Să mă iubească, să nu mă mintă şi să nu înşele”, a mai spus fostul lider social-democrat, care a recunoscut, răzând, și că a fost înșelat în relația cu Irina Tănase, ”ca orice om care se respectă”.

ADVERTISEMENT