Life

Ce diferență uriașă de vârstă există între Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul de la Antena 1 este mult mai mare

Ce diferență uriașă de vârstă există între Dani Oțil și soția sa. Gabriela Prisăcariu este mult mai tânără decât soțul ei celebru.
20.08.2023 | 09:42
Ce diferenta uriasa de varsta exista intre Dani Otil si sotia sa Gabriela Prisacariu Prezentatorul de la Antena 1 este mult mai mare
Ce diferență de vârstă există între Dani Oțil și soția sa. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ce diferență uriașă de vârstă există între Dani Oțil și soția sa. Prezentatorul de la Antena 1 este mult mai mare decât ea.

Ce diferență de vârstă există între Dani Oțil și soția sa

Între Dani Oțil și soția lui există o diferență de vârstă considerabilă. Prezentatorul de la Antena 1 este mai mare cu aproape 12 ani decât soția lui.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil este născut în anul 1980, iar soția lui este născută în noiembrie 1992. Astfel, în timp ce prezentatorul are 42 de ani, soția lui are doar 29, iar la toamnă va face 30.

Diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru cei doi, care trăiesc o relație fericită și au împreună și un copil, pe Tiago.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și soția lui sunt împreună de mai mulți ani, iar acum doi ani am avut și cununia civilă. În luna iulie a acestui an cei doi au avut și cununia religioasă, într-o locație de vis alături de prieteni și familie.

Ce diferență de înălțime este între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Între Dani Oțil și soția lui mai există o diferență, cea de înălțime. Având în vedere că Gabriela este fotomodel, aceasta are o înălțime demnă pentru această meserie, de peste 1,80. Nu la fel de înzestrat de natură a fost prezentatorul de la Antena 1, care are o înălțime de 1.75.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a glumit mereu pe marginea acestui subiect, un alt semn că nu îl deranjează absolut nicio diferență care există între el și soția lui pentru că există iubire și înțelegere între ei. De altfel, Dani Oțil a glumit inclusiv la nuntă pe marginea acestui subiect.

„Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit.

ADVERTISEMENT

Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze.

Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a spus Dani Oțil.

ADVERTISEMENT
Tags: