Life

Ce diferență uriașă de vârstă există între Richard Abou Zaki și iubita sa, Alessandra. Juratul de la Chefi la Cuțite este mult mai mic

Care este diferența de ani dintre Richard Abou Zaki și partenera de viață, Alessandra Ferrari. Bucătarul de la Chefi la cuțite este mai mic.
03.04.2024 | 17:15
Ce diferenta uriasa de varsta exista intre Richard Abou Zaki si iubita sa Alessandra Juratul de la Chefi la Cutite este mult mai mic
Care este diferența de ani dintre Richard Abou Zaki și partenera de viață, Alessandra Ferrari. Juratul de la Chefi la cuțite este mai mic. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce diferență uriașă de vârstă există între Richard Abou Zaki și iubita lui, Alessandra. Juratul de la Chefi la Cuțite este mult mai mic. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit care este motivul pentru care nu s-a însurat până acum.

Care este diferența de ani dintre Richard Abou Zaki și partenera de viață, Alessandra Ferrari. Bucătarul de la Chefi la cuțite este mai mic

Care este diferența de ani dintre Richard Abou Zaki și partenera de viață. Bucătarul de la Chefi la cuțite este mai mic decât ea, dar spune că nu vede acest lucru ca un impediment. Povestea lor de dragoste durează deja de 8 ani.

ADVERTISEMENT

Iubita celebrului bucătar, Alessandra Ferrari, este mai mare decât vedeta cu 13 ani. Cheful are 27 de ani, ceea ce înseamnă că femeia cu care se iubește are 40. Cei doi au împreună o fetiță de numai 3 ani, pe nume Carlotta.

„N-am simțit niciodată diferența asta de vârstă! Ba din contră! Mi se părea că persoanele de vârsta mea nu știau prea bine ce își doresc de la viață, tratau lucrurile cu destul de multă superficialitate.

ADVERTISEMENT

Eu voiam ceva mai profund, mai serios, discuții care să îți ofere o anumită perspectivă”, a declarat juratul de la Chefi la cuțite într-un interviu pentru revista viva.ro. Richard Abou Zaki a vorbit și despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale.

De ce nu s-a însurat Richard Abou Zaki

Richard Abou Zaki a explicat de ce nu a ajuns la altar cu partenera de viață cu care se iubește de 8 ani și cu care împarte aceeași pasiune. Juratul de la Chefi la cuțite spune că nu a găsit încă curajul pentru a face acest pas.

ADVERTISEMENT

„Alle lucrează și ea în domeniu, la una dintre cele mai importante școli de bucătărie din Europa. La început, totul a fost un joc, eram prieteni foarte buni, dar lucrurile au evoluat pentru că avem această pasiune comună.

Căsătorit nu sunt, n-am găsit încă curajul!”, a mai declarat vedeta de la Antena 1, pentru sursa menționată mai sus. Bucătarul recunoaște că nu are prea mult timp pentru familie, însă niciodată nu pierde momentele importante.

ADVERTISEMENT

Încearcă să se bucure cât poate de mult de fiica sa, care a venit pe lume în 2021. Micuța îi aduce foarte multe bucurii, mai ales că degustă din toate preparatele culinare și merge cu familia sa frecvent la restaurante cu stele Michelin.

A mâncat deja în peste 20 de restaurante cu stele Michelin, susține Richard Abou Zaki. Fiica sa adoră să încerce tot feluri de mâncăruri, la un an și jumătate savurând foie-gras. Copila nu refuză niciun preparat culinar.

ADVERTISEMENT