Life

Cine a câștigat amuleta cu numărul 6 de la Chefi la Cuțite. Ruby, în fața unei decizii grele

Cine a câștigat amuleta 6 de la Chefi la Cuțite. Ruby a fost nevoită să ia o decizie grea. Cântăreața le-a dat verdictul juraților.
02.04.2024 | 00:20
Cine a castigat amuleta cu numarul 6 de la Chefi la Cutite Ruby in fata unei decizii grele
Ruby a anunțat cine a câștigat amuleta 6 la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine a câștigat amuleta 6 de la Chefi la Cuțite. Ruby a fost cea care a jurizat preparatele, iar alegerea pe care artista a avut-o de făcut a fost una destul de grea.

Cine a obținut amuleta cu numărul 6 de la Chefi la Cuțite. Decizia luată de Ruby

În ediția difuzată luni, Ruby a apărut în platou în fața celor patru jurați, chefii Richard Abou Zaki, Ștefan Popescu, Alexandru Sautner și Orlando Zaharia.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a venit pentru a anunța cine este câștigătorul jocului de amuletă. Cei patru jurați au dus o luptă strânsă în bucătărie. Fiecare dintre ei și-a dorit ca farfuria lui să fie cea câștigătoare.

Aceștia au dat tot ce au putut pentru ca degustătoarea din ediția difuzată pe 1 aprilie să fie impresionată de preparate. În afară de faptul că au încercat să le ofere felurilor de mâncare un gust bun, chefii s-au asigurat că și platingul este făcut ca la carte.

ADVERTISEMENT

Ruby a savurat fiecare fel de mâncare gătit de jurați. După aceea, artista l-a ales pe cel care i-a plăcut cel mai mult. “Sunt emoționată să vă cunosc!”, a spus ea imediat după ce a intrat în platou.

“Ruby a intrat încântătoare, veselă. Zâmbesc și eu acolo, dar nu că e zâmbetul meu”, a spus chef Ștefan Popescu după ce a văzut-o pe artistă. “Eram încordat, eram stresat!”, a adăugat chef Alexandru Sautner.

ADVERTISEMENT

După ce a gustat fiecare preparat, Ruby a dat, în sfârșit, verdictul, fără a-i lăsa pe jurați să aștepte prea mult. Chef Richard Abou Zaki a obținut patru puncte, în timp ce chef Orlando Zaharia a primit trei puncte din partea artistei.

În final, chef Alexandru Sautner a obținut cele mai multe puncte pentru preparatul său, după cum a mai spus Ruby. “A fost o surpriză farfuria asta pentru mine!”, a spus cântăreața.

ADVERTISEMENT

Ce reacție a avut juratul

După ce Ruby a făcut anunțul, chef Alexandru Sautner s-a ridicat de pe scaun și a urcat pe scenă. Bucătarul a a îmbrățișat-o pe vedetă după ce aceasta i-a ales preparatul.

“A fost o descărcare! Această amuletă îmi dă o energie, o panică și o satisfacție cum rar trăiesc!”, a spus juratul emisiunii culinare de la Antena 1.

Deși a pierdut amuleta, chef Ștefan Popescu a tratat totul cu încredere. “Am luat 2 puncte, merg mai departe! Eu sunt un învingător! Câteodată realitatea nu este aia de pe teren, așa se spune”, a transmis el, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT