Life

Ce e bine să faci pe perioada lui Mercur retrograd în zodia Balanță până pe 2 octombrie 2022. Fecioarele, avantajate

Îți spunem ce e indicat să faci în perioada lui Mercur retrograd, fenomen astrologic important care va începe pe 10 septembrie și se va încheia pe 2 octombrie 2022. Cine are cel mai mult de tras?
06.09.2022 | 10:47
Ce e bine sa faci pe perioada lui Mercur retrograd in zodia Balanta pana pe 2 octombrie 2022 Fecioarele avantajate
Mercur retrograd în zodia Balanță pe 10 septembrie 2022. Foto: californiapsychics.com
ADVERTISEMENT

Mercur va fi retrograd în zodia Balanță din 10 septembrie până pe 2 octombrie 2022. Află ce să nu faci ca să îți meargă bine în perioada următoare.

Mercur retrograd în zodia Balanță: ce e bine să faci

Berbec: Din 10 septembrie s-ar putea să ai mai multe responsabilități pe cap. Ocupă-te de lucrurile pe care le poți stăpâni, de ceea ce știi tu să faci cel mai bine. Astrele sunt de partea ta mai ales dacă ești conștiincios.

ADVERTISEMENT

Taur: Ești în perioada calculelor interminabile. Te trezești în tot felul de situații în care trebuie să îți dovedești dibăcia. E bine să nu îți pierzi focusul mai ales până pe 2 octombrie 2022.

Zodia Gemeni: Mercur în mișcare retrogradă te ajută să îți regăsești echilibrul. Lucrurile sunt în favoarea ta, așa că dă-i bătaie și arată de ce ești capabil.

ADVERTISEMENT

Rac: Cel mai bine ar fi pentru tine să te concentrezi pe muncă și să nu cazi în anumite capcane pe care ți le pot întinde cei apropiați. Apar multe discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Cel deștept cedează!

Leu: Energia ta este una fantastică în aceste zile. Până pe 2 octombrie vei obține cam tot ce îți dorești. Ce trebuie să faci? Să nu te abați de la calea pe care ai pornit!

ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară: Și pentru tine pare să vină o perioadă fructuoasă. Astrele îți recomandă să îți faci noi țeluri, să nu renunți la anumite vise.

Balanță: Confuzia te poate pune în situații destul de neplăcute. Dacă nu ești sigur pe deciziile pe care trebuie să le iei, cel mai bine ar fi să nu iei niciuna. S-ar putea să regreți pe urmă totul.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii culeg roadele muncii lor

Scorpion: Iubirea îți dă niște bătăi de cap. Fii transparent, vorbește deschis cu persoana iubită, concentrează-te pe a repara anumite greșeli.

Săgetător: Pentru tine e vreme de belșug. Culegi roadele muncii tale și te bucuri și de sprijinul celorlalți în planurile pe care ți le-ai propus. Zâmbește și dăruiește bucurie!

Capricorn: În cazul tău, Mercur retrograd aduce probleme cu banii și certuri cu persoane dragi. Astrele te sfătuiesc să te astâmperi.

Vărsător: Ai de-a face cu tot felul de oameni noi, cu situații interesante. Ciulește bine urechile căci ai multe de învățat.

Pești: Nu aduce anul ce poate aduce luna asta pentru tine. Fii atent la tot ce mișcă. S-ar putea să vină acel tren în gara ta.

ADVERTISEMENT