Life

Ce este, de fapt, o relație karmică. Semnele prin care îți dai seama că ai o asemenea legătură cu partenerul

Ce înseamnă o relație karmică și cum îți dai seama că ai o asemenea legătură. Lucrurile pe care este important să le știi.
31.07.2023 | 21:20
Ce este de fapt o relatie karmica Semnele prin care iti dai seama ca ai o asemenea legatura cu partenerul
Semne prin care îți dai seama că ești într-o relație karmică. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Ce înseamnă o relație karmică și cum îți poți da seama că tu și partenerul aveți o legătură de acest fel? Sunt anumite semne de care este important să ții cont.

Ce este o relație karmică. Semnele care te ajută să îți dai seama că ai o asemenea legătură

Definiția de “relație karmică” își are originea în budism. Karma reprezintă o acțiune intenționată, care vine cu consecințe. Acestea sunt, în general, temporare, pentru că vin cu încercări grele, care nu pot ține pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Aproape orice persoană are parte, cel puțin o dată în viață, de o astfel de relație. Este important ca relațiile karmice să nu fie confundate cu cele toxice. Acestea din urmă vin cu numeroase sentimente neplăcute și cu agitație, în timp ce relațiile karmice contează foarte mult în evoluția ta.

De asemenea, o relație karmică are rolul de a te învăța, într-un timp relativ scurt, lecții importante despre iubire. Trebuie să știi care este diferența dintre cele două tipuri de relații și să nu stai într-una toxică având convingerea că este, de fapt, una karmică.

ADVERTISEMENT

Există anumite semne prin care îți poți da seama dacă tu și partenerul tău aveți o relație karmică. Un lucru specific unui partener karmic este senzația că vă cunoașteți dintotdeauna și aveți instant o conexiune.

În plus, pot exista neînțelegeri într-o asemenea relație. Acestea te vor ajuta să-ți dai seama ce este cu adevărat important pentru tine și care sunt așteptările tale.

ADVERTISEMENT

Relațiile karmice au tendința de a deveni, într-un timp scurt, codependente. S-ar putea să simți, în acest caz, că trebuie să-i dedici acestei relații toată energia și tot timpul tău. Totodată, simți că îți provoacă dependență.

Relațiile karmice pot deveni toxice

Un alt semn al unei posibile relații karmice este faptul că, la început, poți observa mai multe semnale de alarmă. Acestea ar putea să facă parte din lecția pe care ar trebui să o înveți.

ADVERTISEMENT

Dacă ai multe certuri cu partenerul și vă împăcați rapid și aveți, de multe ori, discuții dificile și simți că acesta nu te înțelege, poate fi o relație karmică. Drama și frustrarea există într-o asemenea legătură.

Mai mult, relația karmică poate scoate la suprafață ceea ce este mai rău. Poți deveni, alături de partenerul tău, o persoană pe care nu o mai recunoști. În același timp, o astfel de relație poate scoate la iveală și temerile tale, precum și traumele din trecut, notează click.ro.

Un alt semn este faptul că ai putea să simți dezamăgire și neînțelegere atunci când ești cu un suflet pereche karmic. La un moment dat, problemele din relație te-ar putea epuiza, mai ales atunci când ești în preajma partenerului.

La începutul relației, simți că partenerul te atrage, însă simți, totodată, că nu te poți relaxa și nu ești în largul tău. Deși pot fi probleme, nu vrei să ieși dintr-o astfel de relație, chiar dacă știi că aceasta ar fi cea mai bună decizie.

De multe ori, atunci când ești într-o relație karmică, poți simți că ești într-un roller coaster emoțional. Poți avea zile frumoase alături de partener, dar și unele dificile, pline de greutăți.

Chiar și relațiile karmice pot deveni foarte rapid toxice. Atunci când realizezi acest lucru, trebuie să te concentrezi pe fericirea ta și pe relația cu tine. De obicei, o relație karmică nu durează mult, ci suficient cât să înveți lecțiile de care ai nevoie.

ADVERTISEMENT
Tags:
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru...
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru crimă. Nimeni nu i-a reclamat dispariţia
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea...
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea să se întâmple în ring! FOTO La final, era de nerecunoscut
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie...
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie devastatoare la adresa jucătorilor lui Becali
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
VLAD PASCU SCAPĂ de condamnare?! Răsturnare totală de situație în cazul accidentului de...
VLAD PASCU SCAPĂ de condamnare?! Răsturnare totală de situație în cazul accidentului de la 2 Mai
Mutare neașteptată la America Express. Se schimbă echipele
Mutare neașteptată la America Express. Se schimbă echipele
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv...
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv nu ne iese”. Trucul de care trebuie să ții cont
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română