Life

Ce etnie are, de fapt, Andra, soția lui Cătălin Măruță. „Păi cum să cânt așa frumos, dacă nu?”

Andra a vorbit deschis despre etnia sa. Detaliul pe care nu multă lume l-a știut, până acum, despre soția lui Cătălin Măruță.
04.02.2024 | 16:39
Ce etnie are de fapt Andra sotia lui Catalin Maruta Pai cum sa cant asa frumos daca nu
Ce etnie are, de fapt, Andra Măruță. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andra este una dintre cele mai iubite voci din industria muzicală de la noi. De-a lungul timpului, soția lui Cătălin Măruță a muncit din greu pentru a ajunge atât de sus. Însă, niciodată nu a negat faptul că o mare contribuție la succesul ei a avut-o etnia sa.

Detaliul pe care nu mulți îl cunosc despre Andra

Andra este una dintre puținele artiste care nu mai are nevoie de prezentări. Cariera este cea mai bună carte de vizită pentru ea, iar asta o face să se simtă împlinită și apreciată.

ADVERTISEMENT

De ani de zile, Andra se dedică 100% pasiunii sale pentru muzică. În prezent, este una dintre cele mai bune voci de la noi și nu este de mirare că, peste tot pe unde are concerte, sălile sunt neîncăpătoare.

De-a lungul timpului, soția lui Cătălin Măruță a creat o conexiune specială cu fanii ei. Milioane de admiratori o susțin în tot ceea ce face și sunt mereu alături de ea. Însă, deși ar crede că știu totul despre idolul lor, Andra are și unele secrete.

ADVERTISEMENT

Cei care o urmăresc pe Andra de ani buni, știu că pentru artistă familia este pe primul loc. Vedeta are o legătură specială cu părinții și cu frații ei și sunt mereu unul lângă celălalt.

Andra le este profund recunoscătoare părinților că au susținut-o în tot ceea ce a vrut să facă. Artista nu va uita niciodată faptul că tatăl ei a renunțat la tot și a devenit managerul ei. Deși a fost un domeniu nou pentru el, acesta a învățat totul, astfel încât fiicei sale să nu îi lipsească nimic.

ADVERTISEMENT

Artista a vorbit deschis despre etniile sale

Sinceră și asumată, ca de obicei, Andra a recunoscut că talentul și pasiunea ei pentru muzică nu sunt deloc întâmplătoare. Aceasta crede că o mare influență asupra parcursului ei profesional au avut etniile sale.

Nu multă lume știe, dar Andra are mai multe etnii și este mândră de fiecare dintre ele. În podcastul lui Mihai Bobonete, soția lui Cătălin Măruță a recunoscut că este câte puțin din român, din ungur și din țigan.

ADVERTISEMENT

Artista își amintește că bunica ei era de origine maghiară și că niciodată nu a reușit să comunice cu ea. Chiar și acum regretă că nu a putut învăța limba maghiară pentru a vorbi cu bătrânica.

”E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România. Sunt și, și, Și român și ungur și puțin țigan. Cu mama mamei mele nu prea mă înțelegeam, că vorbea foarte mult maghiară.”, a spus artista în podcastul menționat, potrivit cancan.ro.

Andra nu este singura artistă de la noi care și-a recunoscut etnia fără să îi fie frică de reacția publicului. În urmă cu câțiva ani, tot în cadrul unui podcast, Nicole Cherry a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre etnia ei.

La vremea aceea, artista a recunoscut că mama ei este țigancă și că nu îi este deloc rușine cu asta. Pentru artistă, a-și nega originile înseamnă a-și nega propria mamă și nu ar face niciodată asta.

ADVERTISEMENT