Life

Ce etnie are, de fapt, Cristi Borcea. „De-aia schimbă femeile așa des”

Ce etnie are, de fapt, Cristi Borcea. Declarațiile unei persoane importante arată că acesta este și motivul vieții amoroase tumultuoase a afaceristului.
22.09.2023 | 00:23
Ce etnie are de fapt Cristi Borcea Deaia schimba femeile asa des
Ce etnie are, de fapt, Cristi Borcea. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce etnie are, de fapt, Cristi Borcea. Liderul rromilor este cel care a făcut declarații despre acest subiect și a făcut lumină.

Ce etnie are, de fapt, Cristi Borcea

Cristi Borcea este de etnie rromă, afirmă chiar liderul autoproclamat Viorel Motoi. Acesta a avut și argumente în sprijinul afirmației sale.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor făcute de acesta, Cristi Borcea este „țigan 100%”. Mai mult, liderul rromilor a spus că Cristi Borcea a avut foarte multe relații în viața sa tocmai din cauza apartenenției la această etnie, pentru că este o caracteristică a celor din ea.

„Dacă v-aţi uita în arborele genealogic al soţului ei, ați găsi ADN-ul lui Cristi Borcea. Vă spun eu, este ţigan 100%, vă garantez. De aici i se şi trage.

ADVERTISEMENT

Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani. Aşa suntem noi. Va lăsa femeile până îşi va pierde virilitatea. Atunci se va termina totul.

Noi ţiganii suntem egoişti în dragoste. Vrem să ni se ierte toate greşelile, chiar dacă noi suntem infideli”, a spus liderul rromilor, Viorel Motoi, pentru Antena1.

ADVERTISEMENT

Câte soții a avut Cristi Borcea, de fapt. A făcut copii cu multe femei

Cristi Borcea a iubit foarte multe femei la viața lui. Acesta are nu mai puțin de nouă copii cu patru femei diferite. Omul de afaceri are „în palmares” trei femei cu care a fost căsătorit.

Este vorba despre Mihaela Borcea, cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani și cu care are și trei copii. De asemenea, el a mai fost căsătorit cu Alina Vidican timp de aproape șase ani.

ADVERTISEMENT

Cea care pare că l-a cucerit complet pe omul de afaceri este Valentina Pelinel. Cei doi sunt căsătoriți din în anul 2018 și au împreună trei copii.

Cel mai mare dintre copiii lui Cristi Borcea este Patrick, care are acum 25 de ani. În relația cu Mihaela Borcea, cei doi au avut și gemeni, pe Antonia Melissa Borcea și Michael Angelo Borcea.

Alina Vidican și Cristi Borcea au și ei doi copii, un băiat și o fată. Alături de Valentina Pelinel, Cristi Borcea mai are încă trei copii, dintre care două gemene.

ADVERTISEMENT