Life

Ce relație are Valentina Pelinel cu soacra sa. Mama lui Cristi Borcea o înțelege pe vedetă

Valentina Pelinel are o relație specială cu soacra sa. Chiar ea o descrie pe mama lui Cristi Borcea ca fiind o femeie înțeleaptă.
08.05.2023 | 09:31
Ce relatie are Valentina Pelinel cu soacra sa Mama lui Cristi Borcea o intelege pe vedeta
Ce relație are Valentina Pelinel cu soacra sa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de ani buni. Cei doi au o familie superbă, iar dincolo de asta se înțeleg de minune. Aceasta l-a așteptat pe fostul acționar de la Dinamo cât timp a stat în închisoare, iar acum lucrurile le merg ca pe roate.

Cum se înțelege Valentina Pelinel cu soacra sa

Mulți se întreabă însă cum se înțelege Valentina Pelinel cu soacra sa. Asta în condițiile în care Cristi Borcea a mai fost căsătorit și de asemena, are și mai mulți copii. Se pare însă că acest lucru nu i-a afectat relația fostului model cu mama afaceristului.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu mama lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel spune că încă de la început, cele două s-au înțeles de minune. Soacra sa o înțelege, iar cele două pot să vorbească despre orice.

Mai mult de atât, soția lui Cristi Borcea își descrie soacra ca fiind un om blând, dar și înțelegător. De asemenea, femeia a dat dovadă și de înțelepciune de-a lungul anilor, mai povestește aceasta.

ADVERTISEMENT

”Soacra mea este un om foarte bun, blând, înțelegător. E un om pașnic, care dă dovadă de foarte multă înțelepciune. Ne-am înțeles bine de la început. E genul de om cu care poți vorbi orice”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Unica.

Adevărul despre relația cu Cristi Borcea

Amintim că anterior, vedeta a vorbit într-un podcast recent și despre relația pe care o are cu Cristi Borcea. Valentina Pelinel este o femeie independentă. Astfel, în cazul unui divorț, vedeta nu se teme de ce va urma.

ADVERTISEMENT

Mai exact, ea susține că nu a fost niciodată interesantă de partea financiară. Aceasta are bunurile ei, drept urmare, dacă cei doi ar urma să se despartă, fiecare pleacă cu ceea ce deține. Inclusiv înainte de a forma un cuplu cu fostul acționar de la Dinamo, vedeta avea proprietăți.

Ea a povestit că urma să se mute la New York, unde de altfel avea și un apartament. În momentul în care a decis să aibă o relație cu Cristi Borcea în schimb, aceasta a fost nevoită să facă o alegere importantă. Drept rezultat, viața ei s-a schimbat total.

ADVERTISEMENT

”Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim. Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg”, a povestit vedeta în cadrul podcast-ului lui Ameri Nasrin.

ADVERTISEMENT