Life

Ce etnie are, de fapt, George Simion. „Aveam și eu nedumeririle mele”

Detaliul pe care nu multă lume îl cunoaște despre George Simion. Liderul partidului AUR a vorbit deschis despre etnia sa.
24.02.2024 | 10:37
Ce etnie are de fapt George Simion Aveam si eu nedumeririle mele
Ce etnie are liderul partidului AUR, George Simion. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

George Simion nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai vocali politicieni din România și nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a atrage atenția celor din jur. Pe cât de expansiv este pe plan profesional, pe atât de discret este cu unele aspecte legate de viața personală.

George Simion, unul dintre cei mai controversați politicieni din România

George Simion a intrat în atenția publicului în anul 2008. Atunci, fără niciun menajament, Simion a început să îl jignească pe unul dintre senatorii PSD de la acea vreme. Comportamentul lui i-a făcut pe unii să ridice din sprânceană, mai ales că nu mulți aveau un astfel de curaj, atunci.

ADVERTISEMENT

Nu a trecut mult timp de la acest incident, iar George Simion a devenit reprezentantul organizației Noii Golani. Numele nu a fost deloc unul întâmplător și, mai mult ca sigur, a fost legat de gestul său.

Simion a avut mereu argumente împotriva unor figuri importante de pe scena politică. Așa se face că, în 2009, acesta a ajuns să fie arestat din cauza unui protest împotriva lui Ion Iliescu.

ADVERTISEMENT

Toate aceste evenimente au dus la consolidarea imaginii sale din prezent. Ca orice personaj politic, acesta are adepți, dar și persoane care nu îl îndrăgesc. Însă, un lucru este cert. Numele său nu îi este străin niciunui român.

Ce etnie are, de fapt, liderul partidului AUR

De-a lungul timpului, la adresa lui George Simion s-au făcut multe supoziții. Despre etnia sa s-au spus, de asemenea, multe lucruri. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, politicianul a decis să vorbească deschis despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de trei ani, Ieromonarhul Eftimie Mitra s-a întâlnit cu George Simion. Discuția lor a fost una amplă și, așa cum era de așteptat, s-a ajuns în punctul care prezenta un interes pentru mulți români. Și anume, etnia lui George Simion.

Fără să se ascundă după deget, politicianul a vorbit fără nicio reținere despre originile sale. Acesta a recunoscut că știe toate supozițiile care s-au făcut despre el și a punctat faptul că niciuna nu este adevărată.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt mason, nu sunt nici evreu sau țigan. Nu am nimic cu alte naționalități sau rase, dar sunt român ortodox. Părinții, bunicii și străbunicii mei au fost români și ortodocși. Nu sunt șovin, dar îmi iubesc țara și neamul.”, i-a spus George Simion Ieromonarhului Eftimie Mitra, potrivit incorectpolitic.com.

De asemenea, George Simion și-a asumat faptul că, de-a lungul timpului, prin prisma meseriei pe care o are, apare deseori alături de alte persoane politice. Însă, asta nu ar trebui să facă publicul să creadă că are aceleiași convingeri ca și ei.

”Cine nu crede n-are decât să vadă ce am făcut până acum. Dacă apar în vreo poză cu un președinte de partid sau cu alte persoane nu înseamnă că le împărtășesc convingerile.” a mai spus politicianul, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT