Life

Ce face Florin Chilian de când s-a retras de pe scenă. Cum a ajuns să fie consultat de 20 de medici: ”Sunt în program de recuperare”

Florin Chilian, dezvăluiri despre starea de sănătate. A cerut părerea a 20 de doctori de când nu mai apare în lumina reflectoarelor.
15.05.2023 | 10:30
Ce face Florin Chilian de cand sa retras de pe scena Cum a ajuns sa fie consultat de 20 de medici Sunt in program de recuperare
Florin Chilian, dezvăluiri despre starea de sănătate. A cerut părerea a 20 de doctori de când nu mai apare în lumina reflectoarelor. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce face compozitorul în vârstă de 54 de ani de când s-a retras de pe scenă. Cum a ajuns să fie consultat de 20 de medici. Cântărețul se află în momentul de față într-un program de recuperare. Care este suferința cu care se confruntă.

Florin Chilian, dezvăluiri despre starea de sănătate. A cerut părerea a 20 de doctori de când nu mai apare în lumina reflectoarelor

Florin Chilian a discutat deschis despre starea de sănătate, după ce a cerut părerea a 20 de doctori de când nu mai apare în lumina reflectoarelor. Renumitul artist a fost suspectat multă vreme cu cancer și paralizie.

ADVERTISEMENT

Din fericire, vedeta a întâlnit un cadru medical care i-a spus care este problema medicală de care suferă, de fapt. Așa a aflat că are o neplăcere la coloana vertebrală, în zona lombară, motiv pentru care acum este în recuperare.

„Am avut, din septembrie anul trecut, un diagnostic de cancer, alt diagnostic de suspect de paralizie, am un program legat de mine care ține de recuperare, am avut șansa de a cunoaște trei medici fabuloși, între 20 și ceva pe care i-am consultat.

ADVERTISEMENT

N-aveau nicio legătură cu meseria lor, și acum sunt într-un program de recuperare, pentru că ajunsesem din pricina muncii, drumuri, stat în mașină, cu o problemă foarte gravă la coloana lombară.

Despre cancer nu e vorba, despre paralizie nici atât, cel puțin deocamdată. Programul meu l-am împins foarte departe în viitor. Deocamdată trebuie să mă axez pe lucrurile astea absolut firești”, a mărturisit Florin Chilian pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Chilian, într-un con de umbră

Florin Chilian a adus câteva mici lămuriri în privința problemelor de sănătate cu care se confruntă de aproximativ un an. Celebrul artist și compozitor reînvață să stea în picioare, să se ridice din pat sau de pe scaun.

Chiar dacă nu poate face precizări în acest sens, vedeta știe care este motivul pentru care a intrat într-un con de umbră. Cântărețul crede că nu mai are fani din cauza scandalului avut cu Ministerul Culturii, proces pe care l-a câștigat.

ADVERTISEMENT

Din fericire, în urmă cu câteva zile Florin Chilian a susținut un concert la un restaurant celebru din București. Alături de vedetă au fost alți artiști români, printre care se numără Alex Gavril și trupa Roșu și Negru.

ADVERTISEMENT