Life

Ce face Mihaela Rădulescu de când nu mai apare la TV. Vedeta a împlinit 54 de ani

Cu ce se ocupă Mihaela Rădulescu de când nu mai apare la TV. Vedeta are 54 de ani în momentul de față și trăiește în Monaco.
02.08.2023 | 20:37
Ce face Mihaela Radulescu de cand nu mai apare la TV Vedeta a implinit 54 de ani
Mihaela Radulescu a fost ultima oară pe micile ecrane în 2020, prezentând emisiunea ”Ferma”. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a dispărut de pe micile ecrane în ultima vreme și mai este activă doar pe rețelele de socializare. Prin acestea își menține fanii la curent cu viața sa actuală, din Monaco, alături de partenerul ei, Felix Baumgartner, cu care formează un cuplu de aproape 10 ani.

Cu ce se ocupă Mihaela Rădulescu în Monaco, de când nu mai apare la TV

Mihaela Radulescu a fost văzută ultima oară la TV în 2020, prezentând emisiunea ”Ferma” de pe Protv. De atunci, pare că s-a retras într-un con de umbră, dar prin postările sale de pe Instagram dă de înțeles că este foarte fericită în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare se bucură de adrenalină alături de iubitul ei, merg în vacanțe, fac ședințe foto și mult sport. De curând, Mihaela Rădulescu și-ar sărbătorit fiul, Ayan, care a ajuns la vârsta de 19 ani. Tânărul și-a făcut mama mândră până acum, prin rezultatele pe care le-a avut la liceu, în SUA, și prin facultatea pe care o urmează peste Ocean.

”Cei mai buni 19 ani (și nouă luni) din viața mea. Și continuă…O mamă mândră. Extrem de mândră!”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul unei imagini cu fiul ei de când era mai mic. Ayan este, de altfel, unicul copil al vedetei, venit pe lume în relația acesteia cu afaceristul german Elan Swartzenberg.

ADVERTISEMENT

În plan profesional, Mihaela Rădulescu conduce o asociație caritabilă, care-i poartă numele fiului, ”Fundația AYAN”, și face diferite campanii publicitare, cu ajutorul rețelelor de socializare, așa cum obișnuiesc multe vedete/persoane publice.

Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu soțul ei, după 8 ani de relație

Mihaela Rădulescu nu a fost ocolită de zvonurile despărțirii de partenerul ei de viață. S-au vehiculat multe informații în acest sens, de-a lungul anilor, iar în cadrul unui interviu pentru ”Vorbește Lumea”, Mihaela Rădulescu a spus că nu le-a luat în considerare și că s-a obișnuit cu ele.

ADVERTISEMENT

”Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult.

Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene.

ADVERTISEMENT

În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, declarat prezentatoarea pentru emisiunea ”Vorbește Lumea”, de pe Protv.

ADVERTISEMENT