Life

Cum au apărut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner pe internet. Cascadorul a publicat noi imagini

Cum au apărut pe internet Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Cascadorul, noi imagini alături de fosta vedetă Pro TV.
08.04.2023 | 17:11
Cum au aparut Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner pe internet Cascadorul a publicat noi imagini
Cum au apărut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner pe internet. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au apărut împreună pe internet, după cum se poate vedea în imaginile publicate de cascador. Cei doi s-au bucurat de o adevărată aventură.

Cum au apărut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner pe internet

Fosta prezentatoare TV a stat departe de lumina reflectoarelor în ultima vreme, așa că postează destul de rar pe rețelele de socializare. De altfel, în 2022, vedeta le-a spus internauților că preferă discreția, mai ales după atâția ani în care a fost persoană publică.

ADVERTISEMENT

“Am învățat să vorbesc o nouă limbă. Se numește ‘discreție’. După mulți ani în care am fost o persoană publică în care am învățat cum să țin lucrurile pentru mine, cum să îmi construiesc o carieră în liniște, ei bine, asta este o provocare.

Nu luptăm toți să fim noi înșine. Aceasta sunt eu acum. Regulile discreției… mai bine mai târziu decât niciodată”, a scris Mihaela Rădulescu pe rețelele sociale, anul trecut.

ADVERTISEMENT

De curând, Felix Baumgartner a postat pe Instagram un clip video cu fel și cu fosta vedetă de la Pro TV. Cei doi au fost într-o aventură off road pe munte, iar în imaginile făcute publice de cascador se vede cât de fericiți sunt unul alături de celălalt.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, aventură off road. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de mai bine de nouă ani, însă preferă să-și țină relația cât mai discretă. Ambii au postat destul de rar imagini împreună.

ADVERTISEMENT

Prin ce au trecut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner anul trecut

În noiembrie 2022, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au trecut prin momente grele. Dietrich Matechitz, co-fondator al companiei Red Bull și, totodată, cel care l-a ghidat pe iubitul vedetei în cariera sa de cascador, s-a stins din viață anul trecut.

Miliardarul austriac a fost mentorul lui Felix Baumgartner, însă cei doi au fost și buni prieteni. Decesul acestuia a fost devastator pentru iubitul Mihaelei Rădulescu.

ADVERTISEMENT

De altfel, fosta prezentatoare a mărturisit că a fost pentru prima dată când și-a văzut partenerul plângând. Cu câteva zile înainte să moară, miliardarul l-a sunat pe cascador pentru a-și lua rămas-bun.

“Știu atât de multe povești de la Felix despre felul în care Dietrich a atins atât de multe vieți… și cu siguranță a lui… În 9 ani de când îl știu pe Felix a fost prima dată când i-am văzut lacrimile….

Nu astăzi, când Dietrich a murit…Dar acum câteva zile, când Dietrich l-a sunat pe Felix să-i spună… ‘la mulți ani pentru a 10-a aniversare’ și… La revedere… Asta nu voi uita niciodată. Continuă să zbori, dle Mateschitz. Toată dragostea mea adevărată pentru familie…”, a scris Mihaela Rădulescu la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT