Sport

Ce face Rivaldinho după despărțirea de Universitatea Craiova! Rivaldo este antrenorul de top al brazilianului. Foto

Rivaldinho are un antrenor personal de top după despărțirea de Universitatea Craiova. Rivaldo îl ajută pe fiul său să rămână în formă în vacanță.
21.05.2023 | 13:29
Ce face Rivaldinho dupa despartirea de Universitatea Craiova Rivaldo este antrenorul de top al brazilianului Foto
Ce face Rivaldinho după despărțirea de Universitatea Craiova! Rivaldo este antrenorul de top al brazilianului. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rivaldinho s-a despărțit de Universitatea Craiova înaintea sezonului din SuperLiga, iar brazilianul nu își menajează forma fizică și se pregătește să revină pe teren. Rivaldo i-a întins o mână de ajutor fiului său pentru a rămâne într-o condiție cât mai bine, chiar și dacă atacantul este în vacanță în Statele Unite ale Americii.

Ce face Rivaldinho după despărțirea de Universitatea Craiova! Rivaldo este antrenorul de top al brazilianului

Eugen Neagoe a pierdut un atacant pe finalul sezonului din SuperLiga, iar Mihai Rotaru a explicat plecarea lui Rivaldinho de la Universitatea Craiova. Brazilianul a plecat în Statele Unite ale Americii lângă tatăl său și vrea să revină cu forțe proaspete în fotbalul european.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, Rivaldinho a dezvăluit că așteaptă oferte din Europa în vacanța din Statele Unite ale Americii. Campionatul românesc este aproape de final, iar până la finalul lunii mai își dorește o vacanță de poveste lângă familie.

„Nu vreau să mă gândesc la asta, vreau să merg în vacanță cu familia și vom vedea ce va fi până la urmă. Momentan vreau să am o vacanță foarte frumoasă lângă familia mea și apoi avem timp până la finalul lunii. O să plec în America, am și eu casă acolo”, spunea Rivaldinho.

ADVERTISEMENT

Rivaldinho este foarte atent cu pregătirea fizică după despărțirea de formația din Bănie, iar pentru asta și-a ales un antrenor de top. Fostul jucător de la Dinamo, Farul șiUniversitatea Craiova nu stă degeaba în vacanță, chiar dacă este împreună cu toată familia sa.

Brazilianul „trage de fiare” în America în așteptarea unei oferte din SuperLiga și este ajutat de marele Rivaldo. Legendarul jucător al Barcelonei îl supraveghează atent pe fiul său în sala de forță și astfel a devenit antrenorul personal al lui Rivaldinho pe durata șederii în America.

ADVERTISEMENT
Rivaldo este antrenorul personal al lui Rivaldinho. sursă foto: Instragram
Rivaldo este antrenorul personal al lui Rivaldinho. sursă foto: Instragram

Rivaldinho: „Campionatul României a crescut foarte mult, toate echipele au jucători de calitate. Îmi place țara și campionatul”

Rivaldinho a oferit detalii despre nouă destinație după despărțirea de Universitatea Craiova într-un interviu pentru site-ul nostru. Brazilianul s-a acomodat excelent în România și dezvăluie că familia lui se simte bine în țară după ce acesta a bifat trei experiențe în campionatul românesc.

„Campionatul României a crescut foarte mult, toate echipele au jucători de calitate și echipele din play-off sunt toate favorite la titlu în prima etapă. Mai sunt patru echipe în play-out care puteau să fie fără nicio problemă în play-off. Este bine pentru că îmi place țara și campionatul, așa sper să continue și să fie în fiecare an mai bine.

ADVERTISEMENT

 Este o variantă pentru că îmi place foarte mult SuperLiga, știu limba și familia mea se simte foarte bine aici în România. Încă nu m-am hotărât și nu vreau să mă gândesc, echipele din România sunt într-un moment foarte important și vom vedea”, a spus Rivaldinho pentru FANATIK.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,50 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid București – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT