Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Mihai Rotaru explică plecarea lui Rivaldinho de la Universitatea Craiova: „A meritat fiecare leu pe care i l-am plătit”. Video

Mihai Rotaru a explicat plecarea lui Rivaldinho de la Universitatea Craiova, dezvăluind ce salariu avea jucătorul brazilian.
08.05.2023 | 15:10
Exclusiv Mihai Rotaru explica plecarea lui Rivaldinho de la Universitatea Craiova A meritat fiecare leu pe care i lam platit Video
Mihai Rotaru a explicat plecarea lui Rivaldinho de la Universitatea Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

În urmă cu cinci zile, Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de Rivaldinho. Brazilianul a ajuns în Bănie în vara anului trecut de la MKS Cracovia, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. După ce Rivaldinho a dat detalii despre viitoarea destinație în exclusivitate pentru FANATIK, Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a vorbit despre plecarea surprinzătoare a brazilianului.

Mihai Rotaru explică plecarea lui Rivaldinho de la Universitatea Craiova: „Își dorește să joace mai mult”

Mihai Rotaru a recunoscut că Rivaldinho a fost a treia variantă pe postul de atacant la Universitatea Craiova după Jovan Markovic și Elvir Kolijc. Patronul echipei antrenate de Eugen Neagoe a avut doar cuvinte de laudă la adresa fiului lui Rivaldo.

ADVERTISEMENT

Principalul motiv al plecării a fost faptul că jucătorul în vârstă de 28 de ani își dorește să joace mai mult. „Rivaldinho este un băiat extraordinar și nu este o placă pe care o spun acum pentru că a plecat un jucător.

VEZI VIDEO MAI JOS

Rivaldinho mi-a transmis, nu am avut timp să mă văd cu el la momentul respectiv, că mă roagă să mă văd cu el pentru că el nu are nimic de reproșat nici antrenorului, nici clubului, doar că își dorește să joace mai mult și nu poate să impună chestia asta”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Anunțul lui Mihai Rotaru: „Cred că îl va lua Gică Hagi și îl va ajuta”

Mihai Rotaru crede că Rivaldinho ar putea ajunge sub comanda lui Gică Hagi. „Este un tip extrem de ambițios cu o mentalitate din neam. Se antrenează extraordinar ca dovadă cred că îl va lua Gică Hagi, îl va ajuta.

Într-adevăr, el era a treia opțiune la momentul respectiv din ceea ce s-a întâmplat pe teren în sensul în care au jucat Markovic sau Elvir Koljic. 

ADVERTISEMENT

Putea să mai stea o lună să mai ia niște bani, mai avea contract doi ani de zile, dar a zis că renunță, dar vreau să vă rog să reziliez pentru că vă iau banii degeaba, la modul acesta. Nu le știu pe dinafară, dar știți foarte bine cum e la Universitatea Craiova. (n.r. minim 10.000 de euro avea?) Da. Cred că da”, a mai spus Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„A meritat fiecare leu plătit lui”

În actualul sezon la Universitatea Craiova, Rivaldinho a adunat 27 de partide, reușind să marcheze o singură dată și să ofere trei pase decisive. Singura partidă în care brazilianul a marcat a fost în victoria cu Petrolul, scor 2-1 pe 15 octombrie 2022.

ADVERTISEMENT

„Noi nici măcar nu ne-am gândit să reziliem înainte de terminarea sezonului pentru că nu mi se pare corect, mai ales că este un jucător dedicat, jucător care a meritat fiecare leu plătit lui”, a încheiat Mihai Rotaru.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT