Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce făcea Eduard Radaslavescu în timp ce jucătorii FCSB sărbătoreau victoria cu Farul alături de Peluza Nord. Video

În meciul câștigat de FCSB împotriva Farului Constanța, scor 1-0, Eduard Radaslavescu a fost scos de pe teren în minutul 29.
01.04.2024 | 01:05
Ce facea Eduard Radaslavescu in timp ce jucatorii FCSB sarbatoreau victoria cu Farul alaturi de Peluza Nord Video
Ce făcea Eduard Radaslavescu după fluierul final al partidei Farul - FCSB 0-1. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat pe terenul lui Farul Constanța, scor 1-0, în etapa cu numărul 2 a play-off-ului SuperLigii. Elevii lui Elias Charalambous au refăcut distanța de 7 puncte față de Universitatea Craiova, după ce oltenii reușiseră să învingă Rapid, scor 2-1.

Ce făcea Eduard Radaslavescu după fluierul final al partidei Farul – FCSB 0-1

După ce a început ezitant partida de la Ovidiu, nereușind să ajute echipa pe faza ofensivă, Eduard Radaslavescu a fost înlocuit în minutul 29. Cel mai probabil, schimbarea a fost dictată de Gigi Becali, acesta fiind nemulțumit de evoluția tânărului fotbalist.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a plecat direct la cabine, fiind vizibil supărat de decizia patronului FCSB, în locul său fiind trimis în teren Octavian Popescu pentru a îndeplini regula Under-21.

La finalul meciului în care au câștigat cele trei puncte, elevii lui Elias Charalambous au mers să sărbătorească victoria cu fanii care au făcut deplasarea la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Din informațiile furnizate în exclusivitate de jurnalistul Cristi Coste lui Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, singurul ”roș-albastru” care nu a participat la bucuria de după meci a fost chiar jucătorul scos de pe teren în minutul 29, acesta fiind deja în autocarul echipei.

”Radaslavescu a fost singurul jucător care nu s-a bucurat alături de colegii săi de echipă după terminarea meciului. A mers în autocar și a stat singur, pe locurile din spate, timp de 15 minute, cât timp jucătorii au sărbătorit alături de suporteri”, a declarat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie: ”E normal ca Radaslavescu să fie dezamăgit”

După ce a auzit cum a reacționat Eduard Radaslavescu, Adrian Ilie a declarat că tânărul jucător al FCSB nu trebuie să se lase afectat de acest lucru pe viitor.

”E normal să fie dezamăgit. Este bine că suferă și își dă seama, însă acest lucru nu trebuie să-l afecteze pe viitor”, a declarat Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Eduard Radaslavescu, încurajat de colegi după ce a fost schimbat în Farul – FCSB 0-1

La finalul înfruntârii dintre Farul și FCSB, scor 0-1, Adrian Șut a vorbit despre situația lui Eduard Radaslavescu și a oferit informații din vestiar.

”L-am încurajat pe Rădaslavescu, trebuie să ridice capul. Foarte mulți jucători au trecut prin asta. Trebuie să fie puternic și pe viitor o să ne ajute și mai mult”, a declarat Adrian Șut, după Farul – FCSB 0-1.

Toate reacțiile de la finalul derby-ului Farul - FCSB 0-1

ADVERTISEMENT
Tags: