Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Ce faceți cu Silva la 30.000 de euro pe lună?” Patronul Craiovei face lumină

Universitatea Craiova trebuie să strângă rândurile după un meci mai puțin reușit contra celor de la Farul. Oltenii au fost învinși cu 2-0 chiar înainte de derby-ul cu FCSB, din Ghencea.
30.08.2023 | 09:34
Ce faceti cu Silva la 30000 de euro pe luna Patronul Craiovei face lumina
Rotaru lamureste situatia lui Silva. sursa foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Trupa lui Reghecampf a pierdut cu 2-0 partida de la Constanța în ciuda unui lot superior din punct de vedere al contractelor primite de jucători. Universitatea Craiova are jucători de top, cu salarii mari, însă jocul echipei întârzie să confirme la nivelul așteptat. Patronul echipei, Rotaru, a analizat situația la FANATIK SUPERLIGA.

Universitatea Craiova are răbdare cu vedetele echipei

“Cu Silva ce facem la 30.000 de euro pe lună?”, a întrebat Horia Ivanovici. Replica lui Rotaru a venit imediat:  “Nu are, nici vorbă de un asemenea salariu, de 30.000. Eu nu fac o analiză tactică. Silva este jucătorul Universității Craiova. Eu nu fac aprecieri de acest gen”.

ADVERTISEMENT

“La Craiova antrenorul decide primul 11, lotul, cine stă în tribună și cine stă acasă și cine e pe bancă. Eu nu sunt încântat de nimeni în acest moment. După acest meci, nu am fost încântat de nimeni. Mi-a plăcut Danciu cum a intrat. Danciu a intrat bine”, a declarat Rotaru pentru FANATIK SUPERLIGA.

Meciul de la Constanța a reprezentat prima înfrângere a oltenilor în acest sezon. Universitatea Craiova are 14 puncte în 7 partide, patru victorii și două egaluri. La golaveraj, elevii lui Reghecampf sunt lideri în campionat. Au 11 goluri marcate, doar 4 primite, ceea ce îi duce la un respectabil +7.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește de duelul cu FCSB

Universitatea Craiova vine la București pentru duelul cu FCSB . Oltenii pot profita de pasul greșit făcut de FCSB în etapa trecută și să devină lideri ai Ligii I. Pentru asta, trupa lui Reghecampf este obligată să învingă pe Ghencea. Rotaru este convinsă că echipa sa are calitatea necesară pentru a urca în clasament.

“Bairam abia a revenit, e al doilea meci, joacă după ce a fost operat și accidentat. Al doilea sau al treilea meci, e primul meci titular. Eu zic să mai așteptăm după primul meci titular, venit după operație. Hai să îl așteptăm, vedem de acum încolo. E venit după o accidentare serioasă.

ADVERTISEMENT

A pierdut cantomanetul de vară. Cantomanetul de vară nu l-a făcut. Trebuie să îl așteptăm, sau nu? Înainte de accidentare era cel mai bun jucător under 21 din campionat. Kurtic e clar că are calitate, se vede experiența. Așează jucătorii, este un lider în teren. El trebuie să fie pus ușor la punct cu pregătirea și va fi un câștig 100%”, a declarat Rotaru

Șansele Universității Craiova de a o învinge pe FCSB au crescut după ultima etapă. Echipa lui Gigi Becali se va prezenta fără 3 jucători de bază. Coman și Pantea vor lipsi din cauza suspendărilor, iar Chiricheș nu va putea evolua din cauza unei accidentări. Meciul se joacă sâmbătă de la 21:45.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Pentru cine nu are timp să vadă emisiunea LIVE, o poate vedea în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rotaru despre Silva

ADVERTISEMENT