Life

Ce fel de viață duce Eva Zaharescu în Londra. Fiica Andreei Berecleanu are planuri mari de viitor

Eva Zaharescu e stabilită de 4 ani în Londra, acolo unde a fost nevoită să învețe să se descurce singură. Fiica Andreei Berecleanu a povestit cum s-a acomodat în Marea Britanie.
11.04.2022 | 16:57
Ce fel de viata duce Eva Zaharescu in Londra Fiica Andreei Berecleanu are planuri mari de viitor
Eva Zaharescu este fiica prezentatoarei Andreea Berecleanu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Eva Zaharescu studiază design vizual și grafică la o facultate din Londra, iar de patru ani Marea Britanie a devenit pentru ea ca o a doua casă. Chiar dacă duce dorul de România și de familia ei de la București, Eva a învățat să facă față singură tuturor dificultăților și s-a responsabilizat de când e pe picioarele ei.

Eva Zaharescu s-a integrat perfect în peisajul londonez

Fata Andreei Berecleanu și-a făcut prieteni în orașul britanic, iar printre colegii de la facultate se numără și câțiva români. Eva a povestit la Teo Show despre planurile ei de viitor. A spus că nu exclude să profeseze în domeniul pe care-l studiază chiar într-o altă țară. Nu este bătută în cuie, așadar, șederea ei în Anglia!

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a întrebat-o dacă londonezii sunt deschiși sau sunt reci, iar Eva a spus că ea s-a integrat foarte bine și că s-ar putea să nu te acomodezi în capitala Angliei doar dacă nu ești open-minded.

Fiica prezentatoarei știrilor de la Prima TV a luat-o prin surprindere pe Teo, declarând că știe să gătească și că nu are fițe atunci când vine vorba despre mâncare. A recunoscut că mai iese uneori la restaurant cu prietenele sale, dar îi place foarte mult să bucătărească.

ADVERTISEMENT

„Sunt de 4 ani, dar dacă stau să mă gândesc prin câte am trecut cu pandemia, că am mai venit în țară… Deci vreo trei ani și jumătate.

Lumea este destul de călduroasă, chiar dacă pare că nu e așa. Toți vor să știe despre fiecare. Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra.

ADVERTISEMENT

M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită”, a declarat Eva Zaharescu în direct, din Londra, la Kanal D.

Eva Zaharescu, în direct prin Skype, din Londra, la Teo Show. Foto: Kanal D

Fiica Andreei Berecleanu, deschisă spre orice variantă privind viitorul profesional

Frumoasa brunetă a spus că nu știe dacă va veni în țară de Paște și nu este sigură nici dacă va profesa mai departe, după ce va termina studiile, tot în Londra.

ADVERTISEMENT

„Vreau să iau în calcul și alte oportunități. Sunt deschisă să văd unde mă va duce viața. Cred că o să îmi găsesc un job poate și în alte țări, nu neapărat aici. Încă nu știu dacă mă întorc. În fiecare an, ne-am strâns românii care suntem aici. Am făcut fiecare câte un preparat și ne-am adunat la masă. Dacă nu mă întorc, probabil că anul ăsta vom face la fel”, a adăugat Eva Zaharescu.

ADVERTISEMENT